TFF 2. Lig Kırmızı grupta mücadele eden Zonguldakspor ikinci yarı hazırlıklarını sürdürdüğü Antalya'da ikinci hazırlık maçını oynadı. Antalya Titanic Otel tesislerinde oynanan karşılaşmada Zonguldakspor'un rakibi 2. Lig Beyaz grup ekiplerinden Utaş Uşakspor oldu.

Zonguldakspor 15.30'da oynanan karşılaşmaya Kaleci Sinan Ören ile başlarken, defans hattında Mehmet Öztonga, Kamil İçer, Okan Duran ve Cömert Kandemir ile başladı. Orta sahada ise Mert Caymaz, Gencay Erten, Turan Yılmaz, Emre Kara ve Hüseyin Yılmaz'ı oynatan Cahit Terzi forvet hattında ise genç forvet oyuncusu Tezcan'ı oynattı.

İlk yarısı karşılıklı ataklarla 0-0 sona eren karşılaşmada ikinci yarı diğer futbolcular da şans buldu. Teknik Heyet bu karşılaşmada takımın eksiklerini görme fırsatı bulurken, son hazıklık maçı 10 Şubat tarihinde oynanacak ve kırmızı-lacivertli ekip 12 Ocak tarihinde Antalya kampını tamamlayacak.

SEMİH BEYAZ HASRET GİDERDİ
Zonguldakspor'da geçtiğimiz sezon kiralık olarak oynayan ve performansının yanı sıra sempatik kişiliği ile taraftarın sevdiği futbolcular arasında yer alan sol bek Semih Beyaz yeni sezonda formasını giydiği Utaş Uşakspor'da sakatlığı bulunduğu için forma giyemedi. Semih eski takım arkadaşları ile hasret giderme imkanı buldu.

ELMAS RÖVANŞI ALMAK İSTİYOR

Zonguldakspor ikinci yarının ilk maçını 20 Ocak tarihinde Karaelmas Kemal Köksal Stadı'nda şampiyonluk mücadelesi veren Manisa Büyükşehir Belediyespor ile oynayacak. İlk maçta rakibine 2-1 mağlup olan Zonguldakspor bu maçın rövanşını alarak ikinci yarıya iyi başlangıç yapmak istiyor.

Editör: Pusula Gazetesi