8-11 Ekim tarihleri arasında Antalya'da gerçekleştirilen ve Tenis İhtisas Kulübü'nde 30 erkek, 22 kadın sporcunun mücadele ettiği 14 Yaş Hafta Sonu Turnunvası'nda Zonguldak Tenis Deniz Spor Kulübü sporcularından gelecek vaad eden 11 yaşındaki tenisçi Kıvanç Kundakça kendisinden 3 yaş büyük sporcularla mücadele ettiği turnuvada şampiyon olarak büyük bir başarı elde etti.

Zonguldak Tenis Deniz Spor Kulübü'nün başarılı antrenörlerinden Mehmet Salih Yıldız'ın öğrencisi olan Kıvanç Kundakçı 4'ncü Grup maçında Antalya Olympos Tenis Kulübü sporcularından 2007 doğumlu Kaan Kemal Kalender'i 5-3, 4-1 yenerken, grubun ikinci maçında Burdur'dan Ferdi sporcu 2008 doğumlu Kağan Bilge'yi 4-1, 4-1 setlerle yendi. Kıvanç Kundakçı 4'üncü grup finalinde ise Antalya'dan ferdi sporcu 2008 doğumlu Oktay Meryumoğlu'nu 4-1, 2-4 ve 10-8lik setlerle yenerek Zonguldak'a şampiyonluk gururu yaşattı.

Antrenör Mehmet Salih Yıldız sporcusunu kutlayarak Kıvanç Kundakçı'nın gelecekte çok daha önemli başarılar elde edeceğine inandığını söyledi.