Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Zonguldak İl Başkanı Zeki Tosun, Ankara'da yapılan toplantı ve ziyaretlerin içeriği, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İl Başkanı Hakkı Güney'in 29 Ekim eleştirileri ve Belediye Meclis Üyesi Birkan Hamarat'ın işsizlik yüzünden şehri ter etmesi ile ilgili soruları yanıtladı.

İl Başkanı Tosun, Ankara'da Milletvekilleri Polat Türkmen, Ahmet Çolakoğlu, Hamdi Uçar, Zonguldak Belediye Başkanı Ömer Selim Alan, Kilimli Belediye Başkanı Kamil Altun ve Merkez İlçe Başkanı Mustafa Çağlayan ile birlikte yaptığı görüşmelerde Havaalanı pistinin uzatılması, Filyos Liman Projesi'nin son durumu ve diğer projelerle ilgili bilgiler aldıklarını belirtti.

Başkan Tosun, Ankara'da bakanlık ve genel müdürlük düzeyinde yapılan görüşmelerin olumlu ve verimli geçtiğini belirterek "Ankara'ya daha sık gitmek lazım, işleri takip etmek lazım. Koparmak lazım, yoksa bu işler burada öyle durmakla olmayacak" dedi.

"BU İŞLER ZONGULDAK'TA DURMAKLA OLMUYOR"

Ankara'da yapılan görüşmelerin oldukça olumlu geçtiğini belirten Başkan Tosun "Başta 3 milletvekilimiz, belediye başkanlarımız ve merkez ilçe başkanımızın Ankara'da yaptığı bu görüşmeler hepsi Zonguldak için. Burada da işlerimiz var ama Ankara 'da şunu gördüm. Ankara'ya daha sık gitmek lazım, işleri takip etmek lazım. Koparmak lazım, yoksa bu işler burada öyle durmakla olmayacak. Bizim hedefimizde Ankara'ya daha sık gidip gelmeler olacak. Çünkü ne kadar çok istersek bir şeyler kopartabiliyoruz. Bunların hepsini Zonguldak'ta yaşayan insanların mutlu yaşaması için yapacağız" dedi.

Editör: Pusula Gazetesi