12-14 Eylül tarihleri arasında Ankara'da gerçekleştirilecek olan Hakem ve Gözlemcilere yönelik sezon öncesi eğitim semineri ve klasman sınavına Zonguldak'tan da katılım gerçekleşti. Zonguldak'tan Voleybol Gözlemcisi Mustafa Akkaya, Erhan Şeref, Hakemler Semih Yamak, Aziz Ertin, Ersin Şencan, Adem Çelik ve Fatih Osta yeni sezon öncesinde bu seminere katılıyor.

BAŞARISIZ OLANLARA MAÇ YOK!

Ankara'da gerçekleştirilecek olan seminer ve klasman sınavında başarılı olamayan hakem ve gözlemciler yeni sezonda maç alamayacak. Zonguldaklı hakem ve gözlemciler Zonguldak Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü binası önünden zorlu sınav için başkente yola çıktı.

HAKAN YÜKSEL BAŞARI DİLEDİ

Zonguldaklı Voleybol Hakem ve Gözlemcileri kafilesi Zonguldak Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Vekili Hakan Yüksel ile bir süre sohbet etti. Yüksel kafileyi Ankara'ya uğurlarken, seminer ve klasman sınavında tüm hakem ve gözlemcilere başarı temennisinde bulundu.

CANGÖZ VEDA EDİYOR

Voleybol sporuna yaklaşık 37 yıl hizmet veren Zekai Cangöz artık veda ediyor. 10 yıldır voleybol il temsilciliği görevini yürüterek yaş haddinden dolayı emekli olan Zekai Cangöz de seminere özel davetli olarak gitti. Seminerinin son gününde ise Voleybol Federasyonu tarafından, Cangöz'e voleybol sporuna vermiş olduğu katkılardan dolayı plaket verileceği öğrenildi.

Editör: Pusula Gazetesi