İstenmeyen tüyler vücudumuzun birçok bölgesinde bulunur. Bazı bölgelerde daha yoğun ve sert yapıda olan kıllar, bazı bölgelerde ise az ve görünmeyecek kadar ince ve açık renktedir. Her ne şekilde olursa olsun pürüzsüz bir cilde sahip olmak için çaba harcarız, bazen zaman kaybeder bazen de acı hissederiz. Bu noktada arayış başlar, vücudumuzdaki istenmeyen tüylerden konforlu ve kolayca kısa zamanda nasıl kurtulabiliriz? Eski yıllardan beri birçok yöntem uygulanır, bu yöntemler kişiye göre değişir. Herkesin acı eşiği farklıdır, bu yüzden kimi ağda uygularken kimi jilet ve krem gibi geçici yöntemleri tercih etmekteydi! Zaman geçtikçe, teknoloji geliştikçe istenmeyen tüyler için mucize bir uygulama karşımıza çıktı! Lazer epilasyon, bilinen tüm epilasyon yöntemlerini geride bırakan bir teknolojiye sahiptir. Çünkü istenmeyen tüyleri kalıcı olarak yok etmektedir, ancak hissedilen acı ve ağrı devam etmektedir. Tam bu noktada bizi konforla buluşturan, istenmeyen tüyleri kalıcı olarak yok eden ve bunları masaj rahatlığında acı ve ağrı olmadan yapan Buz Lazer hayatımıza girmiştir. Lazer epilasyon Ankara başta olmak üzere tüm Türkiye'de hizmet vermektedir. Konforlu ve zamanınızdan çalmadan istenmeyen tüylerden kurtulmanın tam zamanı!

Buz Lazer Nedir?

Buz lazer, epilasyon sektöründe fark yaratan bir teknolojidir, çünkü en büyük şikayet olan epilasyon anında hissedilen acı ve ağrıyı ortadan kaldıran bir teknolojidir. Buz gibi soğuk olan başlığı ile uygulama esnasında cildi -3 dereceye kadar soğutma teknolojisine sahip olan bu yöntem, epilasyona konfor getirmiştir. Hızıyla da fark yaratmaktadır, çünkü tüm vücuda yaklaşık 35 dakikada uygulanabilmektedir.

Kimler Buz Lazer Yaptırabilir?

18 yaşını doldurmuş olan herkes lazer epilasyon yaptırabilir. Hem kadın hem de erkekler Buz Lazer ile istenmeyen tüylerinizden kalıcı olarak kurtulabilir ve pürüzsüz bir tene sahip olabilir. Bu konforu yaşamak isteyen herkes lazer Epilasyon Ankara da buz lazer ile tanışabilir. Hamile ve emziren kadınlara uygulanması uygun değildir, bu sadece Buz Lazer için değil, tüm lazer uygulamaları için geçerlidir.

Buz Lazer Hangi Bölgelere Yapılabilir?

Buz lazer vücudun her bölgesine güvenle uygulanabilmektedir. Hem erkekler hem de kadınlar için kolay uygulama özelliği sayesinde tüm vücudunuz pürüzsüz olabilir. Özellikle kol altı, bacak ve genital bölge kadınların en sık tercih ettiği bölgelerdir. Erkekler ise, sakal üstü, sırt ve göğüs bölgelerine özellikle Buz Lazer uygulatmaktadırlar. Buz Lazer kulak içi ve burun içi için bir ayrıcalık düşünmüş ve ulaşılması güç bölgelere de lazer epilasyon yapılabilmesini sağlamıştır. Erkeklerin en çok şikayet ettiği kulak içi, burun içi ve kaş arası kılları Buz Lazer ile artık tamamen yok olabilir. Buz Lazer bu bölgelere ulaşabilen başlığı sayesinde erkekler içinde fark yaratmıştır. Lazer Epilasyon Ankara'da sizde bu eşsiz deneyimi yaşamak ve istenmeyen tüylerinizden kurtulmak için sitemizi www.buzlazer.com ziyaret edebilirsiniz.