Yeni Mahalle Nazım Hikmet Kongre ve Sanat Merkezinde- Leyla Gencer Konser Salonunda düzenlenen konserde birbirinden değerli Kültür Bakanlığı sanatçıları sahne aldı. Konser sonunda TÜMKARDER Genel Başkanı Osman Işık Karadeniz illerinin gelişip kalkınmasına katkı veren başarılı yöneticilere teşekkür amacıyla plaket verdi.

Amaçlarının, Karadeniz illerinin gelişip kalkınması ve bu anlamda başarılı hizmetlerin teşvik edilerek desteklenmesi olduğunu belirten Işık; "Önümüzdeki yıllarda da farklı alanlardaki yöneticilerin çalışmalarını daha yakından takip ederek bu organizasyonları devam ettirmek düşüncesindeyiz" dedi.

Konserde sahne alan Türk halk müziği ve Türk sanat müziği Sanatçıları Nilgün Kızılcı, Sıtkı Akın, Ertuğrul Sevindik ve Zerrin Naycı'ta teşekkür eden Başkan Işık, Karadeniz'i simgeleyen çeşitli hediyeler verdi.

'Yılın Genç Yatırımcı' ödülünü Anakara'da avukatlık yapan Çaycumalı Özer İncegül, 'Yılın İşadamı' ödülünü ise Çaycumalı İşadamı Onur Çavuşoğlu aldı. Çavusoğlu'na ödülünü Sinoplular Derneği Genel Başkanı Kenan Güllü ile TÜMKARDER Zonguldak Başkanı Tuncay Gençer takdim ederken, avukat Özer İncegül'e ödülünü TÜMKARDER Genel Başkanı Osman Işık verdi.

Programın sonunda davetlilere kokteyl verildi.

Editör: Pusula Gazetesi