24 Haziran seçimleri öncesinde, Anavatan Partisi Zonguldak İl ve İlçe teşkilatı MHP'ye geçti. Anavatan Partisi İl Başkanı Murat Dereli ve beraberindekiler MHP İl Teşkilatına gelerek MHP'ye geçti. Programda konuşan MHP Zonguldak Milletvekili aday adayı Hamdi Ayan, katkı ve destek vermek amacıyla MHP'ye geçen İl ve İlçe teşkilatına teşekkür etti. Ayan yaptığı açıklamada "Bugün MHP olarak 24 Haziranda yapılacak olan 27. Dönem genel seçimleri öncesinde parti olarak güzel bir gün daha yaşamaktayız. Özellikle ülkemizin beka sorunu yaşadığı böylesi bir dönemde bugün yapacağımız toplantı daha da büyük bir anlam kazanmaktadır. MHP Genel Başkanımızın Türkiye genelinde izlemiş olduğu yolun çerçevesi içerisinde bizde Zonguldak Milletvekili adayları ve teşkilat olarak aynı istikamette devam etmekteyiz. Yanımda anavatan partisi İl teşkilatı ve merkez ilçe teşkilatı ile birlikte böylesi bir süreçte MHP'ye katılarak bizlere güç sağlamak ve Türkiye'nin böylesi bir dönemde aramıza katılmışlardır. Ben bundan dolayı il başkanımız başta olmak üzere tüm teşkilata özellikle teşekkür ediyorum. Bunun anlamı şudur MHP özellikle Zonguldak'ta doğru bir politika doğru bir yol izlemektedir. Bu arkadaşlarımızın katılım ve katkılarıyla Allah'ın izniyle 24 Haziranda MHP burada bu zamana kadar almamış olduğu yüksek bir oy oranıyla Türkiye Büyük Millet Meclisinde temsil edilme hakkı bulacaktır. MHP bu dönem profesyonel bir çalışma içerisinde çalışmaya devam edeceğiz. Tabi ki biz elimizden gelen katkıyı göstereceğiz. Ama takdir halkı Zonguldak halkınındır" şeklinde konuştu.
Ardından konuşan Anavatan Partisi İl Başkanı Murat Dereli, teşkilat olarak hizmet anlamında destek vereceklerini ifade ederek "Biz bu seçimde teşkilatımızla birlikte elimizi taşın altına koyarak hizmet edeceğiz. Ülke ve Zonguldak olarak iyi yerlere geleceğimiz düşündüğümüz için şuan bu kapıdayız. Kendilerine tekrar teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.
Konuşmaların ardından MHP Zonguldak Milletvekili aday adayı Hamdi Ayan, tarafından MHP'ye geçen partililere rozetleri takıldı.

Editör: Pusula Gazetesi