Kastamonu Belediye Başkanı Tahsin Babaş, 14 Mart Tıp Bayramı nedeniyle Özel Kastamonu Anadolu Hastanesi'nde pasta kesti.
Özel Kastamonu Anadolu Hastanesi, İsfendiyar Anadolu Hastanesi ve Anadolu Diyaliz Merkezinde hekimler ile sağlık çalışanları, 14 Mart Tıp Bayramını pasta keserek kutladı. Özel Kastamonu Anadolu Hastanesinde gerçekleştirilen törene ise Kastamonu Belediye Başkanı Tahsin Babaş katıldı. Babaş, sağlık personeli ile birlikte pasta keserek, sağlık çalışanlarının günlerini kutladı. Etkinlikte konuşan Belediye Başkanı Babaş, "Sağlık çalışanlarımız özverili bir şekilde görevlerini icra ediyor. Hekimlerimizin görevleri çok zor, insan sağlığı en zor görevlerden birisidir. Bu güzel günlerini tebrik ediyorum. Anadolu Hastanesi, şehrimize hizmet etmektedir. Doktorundan tüm çalışan personelin 14 Mart Tıp Bayramını kutlar, tebrik ederim. Görevlerinde başarılar dilerim" dedi.
Hastanedeki etkinliğe Belediye Başkanı Babaş'ın yanı sıra Özel Kastamonu Anadolu Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Sinan Altıkulaç, Hastane Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Dr. İsmail Kırgeç, Hastane Müdürü Kayhan Yaman ile hekimler, sağlık çalışanları, hemşeriler ve yardımcı personeller katıldı.

Editör: Pusula Gazetesi