İhlas Haber Ajansı (İHA) Zonguldak Bürosu muhabirlerinden Sertaç Özdemir'in babası 63 yaşındaki Erol Özdemir, yaşama veda etti.

Bir süredir Bülent Ecevit Üniversitesi (BEÜ) Sağlık Uygulama ve Araştırma Merkezi'nde karaciğer yetmezliği nedeniyle tedavi gören "Amerikalı" lakaplı Erol Özdemir, kentin renkli ve sevilen yüzlerinden biriydi. Esprili ve renkli kişiliği ile bilinen Özdemir'in ölümü büyük üzüntüye neden oldu.

Erol Özdemir, dün Yeşimahalle Camisi'nde öğle vakti kılınan cenaze namazı sonrası sevenlerinin gözyaşları arasında Asri Mezarlık'ta toprağa verildi.

Cenazeye; Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem Akdemir, Zonguldak eski Belediye Başkanı Secaattin Gonca, Çatalağzı eski Belediye Başkanı Cengiz Kınay, AK Parti Zonguldak Merkez İlçe Başkanı Metin Karaduman, Basın İlan Kurumu (BİK) Zonguldak Şubesi Müdürü Ali Nuhoğlu, Belediye-İş Sendikası Zonguldak Şubesi Başkanı Tahsin Atayan, Karadeniz Muhtarlar Federasyonu Genel Başkanı ve Zonguldak Muhtarlar Derneği Başkanı Şerafettin Nas, Marangoz, Mobilyacılar ve İnşaatçılar Odası Başkanı Hikmet Hacıabdurrahmanoğlu, Zonguldak Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Derya Akbıyık, Karaelmas Gazeteciler Derneği Başkanı Osman Sav, gazeteci arkadaşları, bazı Belediye Meclis üyeleri, mahalle muhtarları, TTK çalışanları, minibüs şoförleri, taksi şoförleri, yakınları ile çok sayıda vatandaşkatıldı.

Pusula Yayın Grubu olarak, değerli büyüğümüz Erol Özdemir'e Allah'tan rahmet, meslektaşımız, kardeşimiz Sertaç Özdemir'e, ailesine ve dostlarına sabırlar diliyoruz.

Editör: Pusula Gazetesi