Amelebirliği Biriktirme ve Yardımlaşma Sandığı'nın her sene düzenli olarak gerçekleştirdiği 'Danışma Kurulu Toplantısı'na TTK Genel Müdürü Kazım Eroğlu'ndan eleştiri geldi. Eroğlu, Danışma Kurulu Toplantılarının formatının daha çok Çalıştay şeklinde olması gerektiğini ifade etti.

Eroğlu, TTK Toplantı Salonu'nda bugün yapılan Danışma Kurulu Toplantısında formatın değiştirilmesi gerektiğini belirterek şunları söyledi;

"Ben yaklaşık 13-14 Amelebirliği'nde yöneticilik yaptım arkadaşlar. Gelmeden önce arkadaşlar sağ olsunlar bir nezaket ziyaretinde bulundular. Rutin ortamın dışına çıkmak istiyorum kusura bakmayın. O zamanlarda da eleştirdiğimiz bir husus vardı. Kendi yöneticilik yaptığım dönemde de aynısını söyledim. Danışma Kurulu'nun formatını biraz daha değiştirmemiz gerekiyor' diye o zamanlarda da seslendim. Gelmeden önce sayın başkan ve arkadaşlar ile beraber seslendirdik. Yılda bir, 2 yılda bir, 3 yılda bir belli konular seçilerek çalıştay yapılabilir. Meslek hastalığı konuları, iş sağlığı ve güvenliği konuları seçilebilir. Başka konular da seçilebilir. Benim şahsi düşüncem, bunu da burada öneri olarak seslendiriyorum. Danışma Kurulunun formatında değişiklik yapılarak çalıştay formatına evirilmesinde fayda var. Hayatiyetimizi biz kurum olarak belli hamleler yaparak devam ettirmek istiyoruz."

Editör: Pusula Gazetesi