TFF 2. Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden temsilcimiz Zonguldakspor'un başarılı orta saha oyuncusu Berkan Akdeniz 1-0 kazandıkları Amed Sportif maçının değerlendirmesini yaptı. Başarılı futbolcu Berkan 90 dakika boyunca sahaya iyi mücadele koyduklarını belirterek hak ettikleri galibiyeti aldıklarını söyledi.

"GEÇ OLSUN GÜÇ OLMASIN"

Amed Sportif'e karşı iyi futbol oynadıklarını ifade eden Berkan Akdeniz, "Pazar günü rakip Amed Sportif maçında takım arkadaşlarımızla birlikte iyi mücadele ettik. Galibiyeti son dakika bulduğumuz bir golle aldık. Geç olsun güç olmasın. Sonunda hak ettiğimizi aldık. Ben normalde orta saha oyuncusuyum. Hocam bana stoperde görev verdi. Elimden geleni yaptığımı düşünüyorum. Bu takım çok daha iyi yerlere gelecek." dedi.

"KIRKALERİ MAÇINDAN BOŞ DÖNMEYECEĞİZ"

Amed Sportif galibiyetinin tesatüf olmadığını göstermek için deplasmanda oynayacakları Kırklarelispor maçından da iyi futbol ve iyi sonuçla döneceklerini belirten Berkan "Deplasmanda Kırklarelispor ile oynayacağız. Bizim için zor bir maç olacak. 3 puan almak için elimizden geleni yapacağız. Deplasmanda oynayacağımız maçtan 3 puan alamıyorsak bile 1 puan için savaşacağız. Bunu başaracak bir kadroya sahibiz" dedi.

Editör: Pusula Gazetesi