TFF 2. Lig Beyaz Grup'da mücadele eden temsilcimiz Zonguldakspor ligin 19'ncu haftasında Diyarbakır deplasmanında Amed Sportif ile karşı karşıya geldi. Zonguldakspor ligin ilk maçında rakibi Amed Spoptif'i 90'ncı dakikada attığı golle yenmişti. Elmas hem rövanşı vermemek, hem de avantajlık skor alabilmek için gittiği Diyarbakır deplasmanından 1 puanla döndü.
Kırmızı-lacivertli temsilcimiz özellikle ikinci yarıda kaleci ile karşı karşıya kaldığı pozisyonda yüzde yüz golü atamadı. Ancak rakip Amed Sportif ise bir çok gol pozisyonu yakalamasına karşın Zonguldakspor defansı ve özellikle kaleci Sinan Ören'i gecemedi.
SİNAN ÖREN YILDIZLAŞTI
Zonguldakspor'un takım kaptanı Sinan Ören 90 dakika boyunca kurtardığı net pozisyonların yanı sıra takım arkadaşlarına verdiği özgüven ve destekle zorlu deplasmanda alınan 1 puanın başmimarı oldu. Sinan Amed Sportif karşısında edata yıldızlaştı.
AMED SPORTİF MİSAFİRPERVER DEĞİLDİ
Rakip Amed Sportif Zonguldak'ta çok iyi karşılandı. Ancak aynı Amed Sportif aynı misafirperverliği Diyarbakır'da Zonguldakspor'a karşı göstermedi. Gerek tribünlerden Zonguldakskporlu futbolculara yönelik edilen küfürler, gerekse Zonguldaksporlu yönetim kurulu üyelerine tribünlerde yapılan tacizler tepki gördü. Ancak 90 dakika sonunda Amed Sportif amacına ulaşamadı ve Zonguldakspor cehennemden 1 puan çıkarmayı başardı.
Elmas bu beraberlikle 25 puana yükselirken, Amed Sportif ise 21 puana çıktı.