Zonguldak Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu yönetim kurulu üyeleri Zonguldak Belediye Başkanı Selim Alan'ı makamında ziyaret etti. ASKF Başkanı Kemel Demir, Futbol İl Temsilcisi Metin Malkoç ve yönetim kurulu üyeleri 15.00'da yaptıkları ziyarette Başkan Alan'a hayırlı olsun temennisinde bulundular. Ziyarette Zonguldak Amatör Spor Kulüplerinin durumu ve kentte spor yatırımları hakkında görüş alışverişinde bulunuldu.

DEMİR: "ALAN ŞEHRİN SORUNLARINI BİLEN BİR KİŞİ"

Ziyarette konuşan ASKF Başkanı Kemal Demir "Kentin ihtiyaçlarını ve sorunlarını bilen bir kardeşimizin Zonguldak Belediye başkanı olarak seçilmesi bizler için ayrı bir avantaj olduğunu düşünüyorum. Ama her şeyden önce Amatör Sporları değil Zonguldak halkına ve Zonguldak'ın çehresini değiştirecek düşüncesi olduğunu biliyorum. Sizler aracılığıyla da başarılar diliyorum. Belediyecilik işi çok kolay değil. Benim için çok değerli bir kardeşimdir" dedi.

ALAN: "AMATÖR SPORUN İÇİNDE OLDUM"

Başkan alan ziyaretten dolayı Demir ve yönetimine teşekkür ederek "1 Mayıs emek ve dayanışma gününde bile çalışıyoruz. Zonguldak'a ve hemşerilere söz verdik. Sizden yürümek için değil koşmak için yetki istiyoruz. Vatandaşlarımız da sağolsun yetki verdiler koşmak için. Bizde çalışmalarımıza devam ediyoruz. Hafta sonu bayram demeden çalışmak zorundayız. Zaten buna ihtiyacımız var. Ziyaretlerinden dolayı başkanımıza ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür ediyoruz. Başkanımla defalarca görüştük. Amatör Spor Kulüpleri ve Futbol Spor Kulüpleri sürekli içinde olduğumuz bir camia. Yönetici arkadaşlarla zaten elimden geldiğince destek olduğumuz noktalar var. Ama artık belediye başkanı olarak elimizden geleni yapmak zorundayız. Zonguldak'ın her alanında olduğu gibi amatör spor kulüplerinin de buna ihtiyacı var. Zonguldakspor'dan tutun bütün amatör spor kulüplerine seçim süresince söz vermiştik. Bunu yineliyorum. Zonguldak'ımızı spor, kültür, sosyal donatısıyla elimden geleni yapacağım. Kimse merak etmesin" dedi.

Editör: Pusula Gazetesi