Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından Zonguldak Amatör Kulüplere büyük bir jest yapıldı. Amatör kulüplerin ayakta kalabilmesi ve devamı için en önemli unsun olan malzeme yardımı kulüplere nefes aldırdı. Zonguldak'ta Futbol dahil, basketbol, voleybol, masa tenisi, taekwando, Judo, yüzme, Atletizm, hentbol, çim hokeyi, halk oyunları gibi kulüpler başta olmak üzere tüm toplam 121 Amatör kulübe malzeme yardımı yapıldı.

121 KULÜBE 20'ŞER TAKIM MALZEME TESLİM EDİLDİ

Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın yaptığı malzeme desteğinin dağıtım töreni Cuma günü Site Kapalı Spor Salonu'nda 14.30'da yapılan törenle gerçekleştirildi.

Kulüplere Eşofman, şhort, tişört, Spor çantası ve yağmurluk yardımında bulunuldu. Site Spor Salonu'nda düzenlenen törene, Vali Yardımcısı Nevzat Taşdan, Kozlu Belediye Başkanı Kerim Yılmaz, Zonguldak Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Vekili Hakan Yüksel, Amatör Spor Kulüpleri Federasyon Başkanı Kemal Demir ve Futbol İl Temsilcisi Metin Malkoç ve kulüp temsilcileri katıldı.

Kulüplere malzemelerini Vali Yardımcısı Nevzat Taşdan, Kozlu Belediye Başkanı Kerim Yılmaz, Zonguldak Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Vekili Hakan Yüksel, Amatör Spor Kulüpleri Federasyon Başkanı Kemal Demir ve Futbol İl Temsilcisi Metin Malkoç , sporculara ve amatör kulüplere malzemeleri teslim ettiler. Kulüp Temsilcileri başta Gençlik ve Spor Bakanlığı'na, Zonguldak Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdür Vekili Hakan Yüksel'e ve emeği geçen herkese teşekkür ettiler.

HAKAN YÜKSEL "BU DESTEK BİR HEDİYE"

Zonguldak Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü vekili Hakan Yüksel, amaçlarının gençlerin spor yapmalarını sağlamak olduğunu söyleyerek, "Her yıl Gençlik ve Spor Bakanlığı olarak gençlerimizi spora yönlendirmek ve spor yapmalarını sağlamak amacıyla bu şekilde yardımlar yapıyoruz. Bu yardımlar sizler için bir hediye. İnşallah ilerleyen zamanlarda daha büyük yardımlar da yapılacak. Gençlerimizin spor yapmalarını sağlamak amacıyla elimizden gelen mücadeleyi göstermeye devam edeceğiz."dedi.

KEMAL DEMİR "KULÜPLER İÇİN BÜYÜK DESTEK"

Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın yapmış olduğu malzeme desteği töreninde konuşan Amatör Spor Kulüpleri Federasyon Başkanı Kemal Demir, malzeme yardımında dolayı teşekkür ederek, "9-15 Ekim Amatör Spor Haftasında Spor Bakanlığımızın ve Spor Genel Müdürlüğümüzün göndermiş oldukları hediyeler için teşekkür ederiz. Bu malzemelerin devamı İl Özel İdaresinde teslimatlar için hazırlıklar yapılıyor. Bunu vesile ile sayın Valimiz Ahmet Çınar'a da teşekkürlerimi sunuyorum. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü vekili Hakan Yüksel'e de teşekkür ediyoruz. Bu tür destekler kulüplerimiz için çok çok önemli" dedi.

Editör: Pusula Gazetesi