Türkiye Amatör Futbolcular Birliği basın açıklaması yayınlayarak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatı ile yapılan toplantının sonucunda amatör futbolculara beklenen müjdenin geldiğini belirtildi.

İŞTE AMATÖR FUTBOLCULAR BİRLİĞİ'NİN AÇIKLAMASI

"Cumhurbaşkanimizin talimatı ile bugun SPOR BAKANIMİZ M.MUHARREM KASAPOĞLU ve SPOR GENEL MÜDÜRÜMÜZ MEHMET BAYKAN ile Türkiye Amatör Futbolcular Birliği adına BARIŞ ALTINTAŞ GOKHAN KOC VE ERAY ŞEKERCİ kardeslerimizle birlikte 2 saat süren bir toplantı gerçekleştirildi.

Toplantıda Spor Bakanımız tarafından CUMHURBAŞKANI'mıza bugüne kadar olan süreçle ilgili bir dosya hazırlanacağı için bol bol not almış. Ve süreci hızlandırmak için çalışmaları da aynı şeklide olumlu şekilde sonuçlanması için çalıştıklarını beyan etmiş.

Daha sonra Futbolcu kardeslerimizle birlikte Amatör Futbol Camiasını ilgilendiren konuları Mehmet Baykan müdürle birlikte konuşup toplantı sona ermiştir.

Toplantıda bütün Türkiye'deki amatör futbol camiası için 10 aylık süreci futbolcu kardeşlerimiz yaşanılan sıkıntıların boyutlarını geldiğimiz noktada artık dayanacak güçlerinin kalmadığı bundan sonraki süreçte en kısa maçların başlaması özellikle defalarca dile getirdiler ve bunun sonucunda...

1-Ocak ayının 15'de Amatör Futbol Kitapçığı yayınlanacak.

2-Subat 1-2 tarihinde Amatör Futbol transfer sezonu resmi olarak açılacak.

3-Spor Sahalarıyla ilgili yasakların kalkmasıyla birlikte Hemen maçların başlama RESMİ olarak açıklanacak.

Bizleri Ankara'da birgün öncesi sabahın köründe sıkıntılarımızı dile getirmek için mücadele eden ve bugünkü randevuya Amatör Futbolcuları temsilen giden kardeşlerimize Canı gönülden teşekkür ediyoruz"