Milli takım antrenörü Emrah Demir net konuştu:

15-23 Eylül tarihleri arasında İstanbul'da gerçekleştirilecek olan 6. Wt Dünya Taekvonda Başkanlık Kupası müsabakalarına Zonguldak'tan Milli sporcular Tuğra Ali Çakıcı ve Efe Haktan Uzun davet edildi. Büyük organizasyonda Zonguldaklı sporcuların da Milli takım kafilesine davet edilmesi büyük alkış aldı.

DEMİR: "AMACIMIZ BAYRAĞIMIZI HER DAİM DALGALANDIRMAK"

Zonguldak EMD Spor Okulu ve Taekwondo Türk Milli takım antrenörü Emrah Demir konu hakkında yaptığı açıklamasında duygularını şu şekilde dile getirdi: "15-23 Eylül 2021 tarihleri arasında İstanbul'da yapılacak 6. Wt (Dünya Taekwondo) Başkanlık Kupasına sporcularım Tuğra Ali Çakıcı ve Efe Haktan Uzun Taekwondo Milli Takım adına Gençler kategorisinde mücadele edecek.

Daha önce birçok başarıya imza atmış ulusal ve uluslararası şampiyonalarda şampiyonluklar ve dereceler elde etmiş sporcularımın bu maçta da milli takımımızı en iyi şekilde temsil edeceğinden eminim kendilerine ve Milli takımımıza başarılar diler, bizleri destekleyen herkese teşekkür ederim. Amacımız bayrağımızı her daim dalgalandırmak"