-ÖZEL İÇERİK-
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ereğli mitinginde kendisini, eşiyle birlikte karşılamaya gelen Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal'ın çok sert tepki gösterdi.
AK Parti'den aday gösterilmeyince Büyük Birlik Partisi'nden aday olan Hüseyin Uysal, ilçeye gelen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı eşi ile birlikte karşıladı. Kendini tanıtan Hüseyin Uysal'ı karşısında gören Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Yazık, yazık, yazıklar olsun. Gittin bir de aday mı oldun?" dedi.
Duyduğu sözlerle şoka giren Hüseyin Uysal, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a yanıt veremedi.
Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal'ın eşi "Ama Sayın Cumhurbaşkanım" diyerek bir şeyler söylemek istedi. Ama Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan buna da izin vermedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal'a "Yazık, yazık, yazıklar olsun. Gittin bir de aday mı oldun?" derken Uysal'ın hemen yanında bulunan Çaydeğirmeni Belediye Başkanı Satılmış Gebeş şoka uğradı. Gebeş'in yaşadığı şok, kameralara böyle yansıdı.

Hüseyin Uysal'ın eşi Sevim Uysal ile tokalaşan Cumhurbaşkanı hemen ardından Ak Parti Ereğli İlçe Başkanı Fatih Çakır'la tokalaştı. Bu arada Sevim Uysal, "Ama Sayın Cumhurbaşkanım" dedi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Sevim Uysal'ın konuşmasına fırsat vermedi.

Editör: Pusula Gazetesi