Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Zonguldak İl Başkanı Ahmet Altun, referandum çalışmalarına destek verenlere teşekkür etti.

Başkan Altun, şunları söyledi:

"İki aya yakın bir süredir tek adam rejimine, haksızlıklara, hukuksuzluklara 'Hayır' demek, parlamenter demokratik sisteme sahip çıkmak, hiçbir kişiye ya da örgüte boyun eğmemek, karar verme söz söyleme hakkınızı her daim kullanmak, çocuklarımızın ve gençlerimizin geleceğini bir kişinin vereceği kararlara bırakmamak, kadınlarımızın özgürce çalışma, giyinme, gezme, seçme ve seçilme özgürlüğüne sahip çıkmak, atalarımızın diyetini şehit düşerek ödedikleri ve bizlere bıraktığı bu vatanda bağımsızlığımızı hiçbir ulusa ve kişiye teslim etmemek için canla başla omuz omuza yürek yüreğe çalıştık.

'Söz konusu vatansa gerisi teferruattır' felsefesiyle çıktığımız bu yolda farklı yaşam görüşlerine sahip olmamız, farklı partilere gönül vermiş olmamız, ya da farklı inanç dünyalarımızın bizi ayrıştırmasına izin vermedik. Aksine farklılıklar mücadelemize güç kattı tek amaçta birleştik hep birlikte 'Hayır' dedik.

Bu onurlu, zorlu ve eşit olmayan şartlardaki yarışta kendi öz imkan ve kabiliyetleri ile köy köy, mahalle mahalle çoğu zaman kapı kapı gezen Cumhuriyet Halk Partisi İl Yöneticilerine, İlçe, Belde, Kadın ve Gençlik Kolları, Disiplin Kurulu Başkan ve yöneticilerine, İl, İlçe Belde Belediye Başkanları ve Belediye Meclis üyelerine, geçmiş yıllarda partimizde görev yapmış İl, İlçe Başkan ve yöneticilerine, gönüllü olarak soğuk ve yağmur demeden yılmadan, usanmadan bizzat sahada çalışan dostlarımıza, sabırla bizleri dinleyen Zonguldak halkına, Milletvekillerimiz Şerafettin Turpcu ve Ünal Demirtaş'a, ilimize gelerek, halkımızı bilgilendirerek bizlere destek veren partimiz Milletvekillerimiz Deniz Baykal, Muharrem İnce, M. Akif Hamzaçebi, Gürsel Tekin, Haluk Pekşen, Tuncay Özkan, Ali Şeker, Süleyman Çelebi, Fikri Sağlar, Mehmet Bekaroğlu, Hayırlı Konvoyu ile gelen 8 komutana, Murat Karayalçın'a sonsuz teşekkür ediyorum.

Halkımızın vermiş olduğu tercihin ülkemize, milletimize hayırlar getirmesini diliyorum."

Editör: Pusula Gazetesi