Zonguldak'ta kadın futboluna öncülük eden Altıpas futbol takımı antrenör Selim Oral nezaretinde ses getirmeye başladı.
Yıldız Kızlar Türkiye Şampiyonası Grup Müsabakaları oynayan Zonguldak Altıpas Kadın Futbol takımı 5 takımın mücadele ettiği grupta ilk maçını deplasmanda Bartın Kemerspor ile oynadı. Grupta Zonguldak Altıpas, Kastamonugücüspor, Ereğli Belediyespor, Bartın Kemerspor, Karabük Gençlikspor takımları yer alırken, Zonguldak Altıpas Kadın Futbol Takımı deplasmanda Bartın Kemerspor'u 5-2 gibi farklı skorla yenmeyi başardı.
2004,2005, 2006 doğumlu futbolcuların mücadele ettiği Yıldız Kızlar Türkiye Şampiyonası Grup maçlarına rakibi Bartın Kemerspor'u Sıla Çayıroğlu'un attığı 5 golle deviren Altıpas, bir Çarşamba günü deplasmanda Karabük Gençlikspor ile karşılaşacak. Temsilcimiz bu maçı da kazanması halinde gruptan çıkmayı garantileyerek eleme maçlarına katılmaya hak kazanacak.
Sıla Çayıroğlu attığı 5 golle dikkatleri üzerine çekerken, daha şimdiden Milli takıma göz kırpmış oldu.
KENDİ İMKANLARIYLA DEPLASMANA GİDİYORLAR
Deplasman maçlarına gitmekte güçlük çeken Altıpas Kadın Futbol Takımı kulübün kendi imkanlarıyla deplasmana zor şartlarda gitmek zorunda kalıyor.
Ereğli'de üst düzeyde olan kadın futbol kültürünü Zonguldak'a da yerleştirmek için büyük çaba içinde olan Antrenör Selim Oral'ın gayretleri ise sporkamuoyu tarafından taktir toplamasına karşın, gerekli maddi manevi destek gelmiyor. Zonguldak Belediyesi ve diğer kurumlardan mazot ve deplasman için destek bekleyen Altıpas Kadın Futbol takımı Türkiye Şampiyonası'nda başarılarıyla ses getirmeyi hedefliyor.