Zonguldak Sarayspor yıldızlarını Türk futboluna kazandırmaya devam ediyor. Yaklaşık 2 ay önce gerçekleştirilen U14 Türkiye finallerinde elde ettiği başarıların ardından final oynama şansı yakalayan ve Türkiye ikincisi olan Sarayspor U14 takımının yıldızlarına talipler artmaya devam ediyor.

U14 takım kaptanı Can Şenol ve forvet oyuncusu Hakan Savaş'ı yakından takip eden Altınordu iki futbolcuyu 15 Temmuz tarihinde Altınordu Tesislerinde davet etti.

Sarayspor Kulüp Başkanı ve aynı zamanda antrenörü Turan Altıntaş konu ile ilgili yaptığı açıklamasında şunları söyledi: "Türkiye 2.si olan U14 takımımızın kaptanı Can Şenol ve U14 takımımızın forvet oyuncusu Hakan Savaş Türkiye şampiyonalarindaki performans lariyla Türkiye'nin alt yapıda en büyük kulübü altınordu scout ekibinin dikkatini çekmiş olup 15 temmuzda tesislere davet edilmişlerdir.
Kulübümüze bu gururu yaşatan tüm U14 oyuncularımızı tekrar tebrik ediyor. Altınordu kulübünün devletinden dolayı Sarayspor kulübü ve ekibimiz adına teşekkür ediyoruz"

Editör: Pusula Gazetesi