Zonguldakspor'un Amed Sportif'en transfer ettiği Kamil İçer, adele sakatlığı nedeniyle Kızılcahamam ve Bolu kamplarında takımla birlikte çalışma imkanı bulamamış, kapları düz koşu ile tamamlamıştı. Dün Bolu kampının tamamlanması ile birlikte takımla Zonguldak'a gelen başarılı stoper Kamil, bugün sağlık kontrolünden geçti. Adele sakatlığını tamamen atlatan Kamil'in başka da rahatsızlığı olmadığı, kontrollerden olumlu sonuçlar alındığı öğrenildi. Kamil'in ligin ilk maçında deplasmanda oynanacak olan Altay maçında fizik kondisyon yetersizliği nedeniyle forma giymesi zor görünüyor. Kamil Karaelmas Kemal Köksal Stadı'nda Antrenör Barış Şeref nezaretinde bir yeni transfer Ertan Koç ile birlikte özel idman yaptı.
"ALTAY'A KARŞI ŞANSIMIZ YÜKSEK"

Karaelmas Kemal Köksal Stadı'nda yaptığı idman öncesinde konuşan Kamil "Sakatlığımı tamamen atlattım. 1 hafta kadar bir süre takımdan ayrı çalıştım. Tedavimi oldum, şuanda durumum iyi. Pazar günü takımla beraber idmanlara başlayacağım. İnşallah Cumartesi günü de en iyi şekilde lige başlayacağız. Beklentilerimiz tatbikide 3 puan için çıkacağız yani takım olarak ben takımı izledim. Hazırlık maçlarında gayet iyi bir takımız yani her türlü, Altay'a karşı gücümüz var. Şansımız da çok yüksek ama inanırsak işte inanmamız lazım" dedi.

"TAKIM OLARAK İNANÇLIYIZ"

Kamil "Takım olarak sürekli Altay maçına konsantre oluyoruz. Herkes inançlı çok iyi başlayıp diğer haftada taraftarımızla burada berber kucaklaşırız inşallah. Burada hiç oynamadım Devrek'te 1 defa oynadım da ama yani kamptaki röportajımda da söyledim. Sanal alemde filan internette filan baya izledim taraftarları çok etkililer şuanda ambiyansta güzel inşallah çok güzel olacak hep beraber. Ligin başlamasını sabırsızlıkla bekliyoruz" dedi.

Editör: Pusula Gazetesi