Zonguldak'ta alt yapıda büyük bir gelişme gösteren, iyi bir sporcu, iyi bir karakter, iyi bir insan nasıl yetişebileceğini gösteren, gençlere ışık tutan, becerilerini geliştirip, yeteneklerini keşfeden Sarayspor yaz dönemi kayıtlarına başladı. Yıllardır alt yapıya önem veren Sarayspor bir çok yetenek keşfederek Türk futboluna kazandırdı, kazandırmaya devam ediyor.

Yeni yaz döneminde de yeni yetenekleri keşfetmek, minilerin ve gençlerin kötü alışkanlıklardan uzak durmasını sağlamak amacıyla Yaz Futbol Okulu'na gençleri davet eden Sarayspor anlamlı bir broşür hazırlayarak bireyleri Sarayspor çatısı altında toplamak istiyor.

İŞTE SARAYSPOR'UN AÇIKLAMASI

Sarayspor yönetimi gençlere seslenerek şu bildiriyi yayınladı: "Derslerin sınavların stresinden, dört duvardan, bilgisayar, telefon gibi alışkanlıklardan kurtulma hareket etme zamanı. Hareket becerisi kazanma motorsal becerileri geliştirme, birlikte hareket edebilme, kazanmayı ve kaybetmeyi öğrenmek, sosyallik kazanmak, hoşça vakit geçirmek istiyorsanız futbolu ve sporu seviyorsanız, deneyimli tecrübeli eğitimci antrenörlerle bizler hazırız"

Editör: Pusula Gazetesi