Bildiğiniz üzere 18 Eylül ile başlayan Federal lig 15 Mayıs 2021 tarihinde sonlanacak. FC Bayern Münih, Borussia Dortmund, Hertha BSC Berlin, FC Schalke 04, SV Werder Bremen takımları Almanya Liginin en güçlü takımları olarak ön plana çıkıyor. Yine RB Leipzig, Eintracth Frankfurt, Borussia Mönchengladbach, VfB Stuttgart, Bayer 04 Leverkusen gibi iddialı takımlar da Alman Liginin güçlü takımları arasında yer alıyor.

  1. FC Köln, TSG 1899 Hoffenheim, VfL Wolfsburg, SC Freiburg, FC Augsburg, 1. FSV Mainz 05 takımları da bu sezon itibariyle etkili bir sezon geçirmek için iddialı transferlere de imzasını atıyor. 1. FC Union Berlin, 1. FC Nürnberg, Fortuna Düsseldorf, DSC Arminia Bielefeld, Eintracth Braunschweiger, Tennis Borussia Berlin, SC Rheindorf Altach, Aliados Lordelo F.C. futbol takımları da Almanya Ligini renklendiriyor.

88 takımla girilen bu yolda şu anki birinci RB Leipzig görünmekte onu sırayla Augsburg, Eintracth Frankfurt ve Bayern Münih takip etmektedir. Federal ligin puan durumu ile parlayan yıldızı Andrei Kramarić ( Hoffenheim). 6 golle karşımızda onu 5 golle Robert Lewndowski ( Bayern Münih) takip ediyor. Almanya Ligini yakından takip etmek için Restspor internet sayfasını yakından takip edebilirsiniz!

Son Dakika Federal Lig

Son maçlarda Stuttgart/Leverkusen karşılaşması 1-1 berabere, Köln/ Mönchengladbach 1-3 Köln mağlubiyeti, Eintracth Frankfurt/Hoffenheim karşılaşması 2-1 Hoffenheim mağlubiyeti ile sonlandı. Yine bu hafta RB Leipzig/Schalke karşılaşması 4-0 gibi güzel bir skorla RB Leipzig galibiyeti, Wolfsburg/Augsburg karşılaşması 0-0 berabere ve Bayern Münih/Hertha Berlin karşılaşması 4-3 Bayern Münih galibiyeti ile sonuçlandı ve hafta sonu kapandı. Gelecek haftayı iple çekmekte ve sonuçlarının puan ve istatistik tablosunu nasıl etkileyeceğini merakla beklemekteyiz.

Nasıl Devam Ediyor?

Bayern Münih salgının etkisiyle para kaybediyor.100 milyon Euro zarar ettiğini açıklayan Münih, maçların seyircisiz oynanması, bilet ve forma satışlarının azalmasına vurgu yaptı. Salgının gölgesinde baslayn ve devam eden maçlarda virüs önlemleri artırıldı. Sosyal mesafe gibi konulara dikkat edilmektedir.

Salgının etkisiyle başlayan Bundesliga tüm hızıyla devam ediyor. Fenerbahçe yüzünden para cezası ödeyecek olan Wolfsburg transfer sonrası Almanya Futbol Federasyonuna açıklama yapmadı. Bu noktada kural gereği verilecek cezayı kabuk etti. Marcel Tiesserand transferi ayrıntılarının açıklanmasını istemeyen Fenerbahçe, bu teklifi Wolfsburg'a söyledi. Kabul edilince Alman takım cezayı kabul etmiş sayıldı.

Daha Fazla Haber

By hafta kazandığı galibiyet ile Bayern Münih Federal ligde üst üste aldığı sekizinci galibiyetini almış oldu. Werder Bremen ile maça çıkan Münih maçı 1-0 galibiyetle bitirdi. Galibiyete götüren gol 40 dakikadan sonra Lewandowski'den geldi.

Ozan Tufan'ın transfer iddiaları devam ediyor. Fenerbahçeli oyuncu Almanya ile A Milli Takımın maçındaki performansı ile Almanları büyüledi. Halen bir yapılanma yapılmadığından iddialar gerçek mi soruları kafalarda yer etti. Restspor giriş için tıklayın