Misli.com 2.Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden temsilcimiz Zonguldakspor'da ikinci yarı kamp çalışmaları devam ediyoruz. Çaycuma Perla Otel'de kamp yapan Zonguldakspor 10 gün boyunca günde çift idman yaparak ikinci yarıya hazırlanacak. Zonguldakspor Teknik Sorumlusu Barış Şeref kamp ortamının çok iyi olduğunu belirterek otel sahiplerine ve personeline de ayrıca teşekkür etti.

Kamp çalışmalarını değerlendiren Zonguldakspor Teknik Sorumlusu Barış Şeref "Çaycuma'da ortam çok güzel ve samimi bir ortam var. Burada taktik anlayışımız devam edecek. Buradan dönüşümüzde mücadeleden bıkmayan asla pes etmeyen bir takım yaratacağız. Daha çok puanlar alıp ikinci yarıyı daha iyi bir düzeyde tamamlayacağız" dedi.
"EKSİK MEVKİLERE TRANSFER YAPILACAK"
Takımın eksik bölgelerine transfer yapacaklarını ifade eden Barış Şeref, ''Ara transfer döneminde en az 3-4 tane daha transferimiz olacak. Başkanımız transfer görüşmelerini sürdürüyor. Her şey para, her şey maddiyat onlar da çözüldüğünde en kısa zamanda aramızda olurlar. İkinci yarıya tam olarak devam edelim diyorum. Birkaç tane bildiğim oyuncuların isimlerini tabii ki başkanımız Hakan Hürfikir'e sundum. Başkanımızda o futbolcularla görüşüyor. İnşallah en kısa sürede sonuç alırız" dedi.
"AYRILAN FUTBOLCULARIMIZA BAŞARI DİLİYORUM"
Ligin ilk yarısında Zonguldakspor forması giyen, ancak çeşitli nedenlerden dolayı takımdan ayrılan ve ayrılacak olan futbolcular için konuşan Barış Şeref "Takımdan giden oyunculara emeklerinden dolayı teşekkür ederiz. Bazı arkadaşlarımız gitmeyi kendisi istedi. Bazılarını yetersiz diye biz gönderdik. Allah yollarını açık etsin. Gittikleri takımlarda başarı diliyoruz. Biz yönetime listemizi verdik, başta Hakan Hürfikir başkan olmak üzere yeni gelecek futbolcular için çaba gösteriliyor" dedi.