Zonguldak Ereğli Spor (ZES) ve Kdz Ereğli Spor (KES) Mali İşler Sorumlusu Gizem Nur Pehlivanoğlu yazılı bir açıklama yaparak '2020 yılını her iki kulüpte de defter sayfalarına gömdük' dedi.

2020 yılının beyannamelerini iki kulüp olarak verdiklerini açıklayan Pehlivanoğlu, yönetim kurullarında yaptıkları değişiklikler hakkında da bilgiler verdi.

Zonguldak Ereğli Spor (ZES) ve Kdz Ereğli Spor (KES) Mali İşler Sorumlusu Gizem Nur Pehlivanoğlu açıklamasında şunları söyledi: 'Öncelikle herkesin yeni yılını en kalbi duygularım ile kutlarım. 2021 güzellikler yılı olsun. Tabi ki en başta en sağlıklı bir yıl olsun. 2020 yılında yaşadığımız zor günleri Allah bir daha kimseye yaşatmasın. 2020 yılının mali hesaplamalarını yaparak her iki kulübümüzde de defterlerimizi kapattık. Beyannamemizi vererek tabiri caiz ise 2020'yi defterlerin arasına gömdük. Şimdiden sonra 2020'yi pek hatırlamak istediğimizde söylenemez.

İki kulübümüzde yaşanan bir diğer gelişme ise Yönetim Kurulu Üyemiz Tuğba Dilan Kocaman evlenerek başka bir şehre yerleşeceğinden Yönetim Kurulu Üyeliği görevinden iki kulübümüzde de istifa etmiştir. Bu gerçekleşen istifaların ardından ise Zonguldak Ereğli Spor Yedek Yönetim Kurulu Üyemiz Soner Kocaman asil üyeliğe geçiş yapmıştır. Kdz Ereğli Spor Kulübümüzde ise Yedek Yönetim Kurulu Üyemiz Emre Kartal'ın asil üyeliğe geçişi tamamlanmıştır. Şeffaf bir yönetim anlayışını ilke edinen her iki kulübümüzde yaşanan gelişmeleri sizlerle her daim paylaşmaya devam edeceğiz. Tabi ki bizlerden desteklerini bir an olsun esirgemeyen değerli basınımıza da sesimiz oldukları için ayrıca teşekkür ederim.'