Zonguldak İl Milli Eğitim Müdürlüğü sorumluluğunda Atatürk Anadolu Lisesi, 10 Kasım Atatürk'ü Anma programı düzenledi.

Atatürk Kültür Merkezi'nde düzenlenen programa; Zonguldak Valisi Mustafa Tutulmaz, Vali Yardımcıları, Zonguldak Belediye Başkanı Ömer Selim Alan, İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Cezmi Yalınkılıç, İl Emniyet Müdürü Fahri Aktaş, Cumhuriyet Başsavcısı Abdurrahim Alan, Bülent Ecevit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Çufalı, Zonguldak Baro Başkanı Türker Kapkaç, AK Parti İl Başkanı Zeki Tosun, Merkez İlçe Başkanı Mükerrem Ayçiçek, daire müdürleri, öğretmenler, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan programda öğrenciler Atatürk şiirleri okudular. Programda ilk ve orta dereceli okullar arasında yapılan resim, şiir ve kompozisyon yarışmasında derece alan öğrencilere hediyeleri verildi. Müzik öğretmenleri Atatürk'ün sevdiği türküleri seslendirdiler.

Okul öğrencileri nin Atatürk'ün hayatını müzik ve şiir dinletisi ile anlatarak büyük beğeni topladılar.. Atatürk'ün en sevdiği yöresel oyun Zeybek gösterisi yapan öğrenciler büyük alkış topladı.