Cumhuriyet Halk Partisi'nin (CHP) Zonguldak Belediye Başkan Adaylığı için ismi PM'ye verilen ancak son anda vazgeçilen isim Ali Uzun, Pusula'ya konuştu.

İsminin PM'ye verilmesine rağmen kendisinin aday açıklanmamasına kızmadığını ve kırılmadığını belirten Uzun "Zonguldak'ı sırtımda taşımaya devam edeceğim" dedi. CHP'den adaylığı tartışılan ve eleştiri alan Uzun "Aday olmamı isteyen, istemeyen herkese kapımız açık. Hemşerilerimiz rahat olsun" dedi.

"CHP'Lİ, ANAP'LI, AK PARTİLİ AYIRMAKSIZIN DESTEĞE DEVAM EDECEĞİM"

Uzun, son anda PM'den isminin açıklanmaması ile ilgili şunları söyledi;

"Onu CHP'nin genel merkezine soracaksın. Ben şimdilik değerlendirme yapmıyorum. Ben aileme hayırlı olsun diyorum. Bir yerde böyle tornadan çıkmış gibi yorum olmaz ki. Mutlaka bir olumsuzluk olacak. Demokrasinin güzelliği orada zaten. Olumlu ve ya olumsuz yorumlar olur. Ben her zaman aynı yerdeyim. Ankara'da bir hastanenin genel koordinatörlüğünü yapıyorum. Zonguldak diye hiçbir zaman sırtımı dönmedim, kapım her zaman açık. Ben herkesin dediği gibi, CHP'li, ANAP'lı, AK Partili, bir başka partili ayırmaksızın desteğe devam edeceğim. Zonguldaklıyı sırtımda taşırım."

"BİZİ İSTEYEN İSTEMEYEN HERKESE KAPIMIZ AÇIK"

İsminin açıklanmaması üzerine bir kırgınlığı olup olmadığı yönündeki soruyu yanıtlayan Uzun, şöyle konuştu; "Hiç olmadı. Siyasette hayal kırıklığı olmaz. Öyle bir şey düşünmem. Kimseye kırgın olunmaz. Ama benim işim Zonguldak bölge insanına hizmettir. Olumlu yorum yapan, olumsuz yorum yapan, olmamı isteyen istemeyen herkese kapımız açık. Bu gibi olaylar ile bizi Zonguldak insanına küstüremezler. Biz Zonguldak'ta hizmet etmeye devam edeceğiz. Hemşerilerimiz rahat olsun."

Editör: Pusula Gazetesi