Ali Şener, Türk iş insanı ve dövme sanatçısıdır. Günümüzde İstanbul'da Ataşehir Tattoo Art isminde bir dövme stüdyosu işletmektedir.

Kısaca Hayatı ve Kariyeri

Ali Şener, 1989 yılında Konya'ya bağlı Ereğli ilçesinde doğdu. 2003 yılında Alanya'da bir dövme stüdyosunda çalışmaya başlayarak dövme sektörüne adım attı. 2006 yılında İsveç'in başkenti Stockholm'e taşındı. Yaklaşık bir yıl süren dövme sektörü ve piyasası hakkında yaptığı araştırma ve gözlemlerin ardından Moonlight Body Art isminde bir dövme ve piercing stüdyosu açtı. Oldukça başarılı olduğu bu stüdyoyu 2011 yılına kadar işletmeyi sürdürdü. 2011 yılında Türkiye'ye döndü.

Ali Şener, artık dövme sanatı ve işletme sahibi olmak konusunda iyice tecrübe kazanmış olarak İstanbul'da Ataşehir Tattoo Art isminde bir dövme ve piercing stüdyosu daha kurdu. Halen bu stüdyoda sanatını devam ettirmekte olup, başarıyla iş yürütmektedir.

Ali Şener'in İş Hayatı Hakkında Görüşleri

Ali Şener, bir sanatçı olarak kendini geliştirmenin ve yeni fikirlere açık olmanın önemli olduğunu vurguluyor. Bunu ortaya koyduğu eserlerinde rahatlıkla görebilirsiniz.

Ali Şener'in başarıyla uyguladığı bu yenilikçi tutum, elbette iş hayatında da kendisine büyük avantaj sağlıyor. Sadece İstanbul'da güzellik salonlarından fazla olan dövme stüdyoları arasından sıyrılmasına olanak veriyor. Zira değişime ve gelişime açık olmazsanız eninde sonunda yok olacağınız açıktır.

Ali Şener Kimler İle Çalışıyor?

Ali Şener'in müşteri havuzunun büyük çoğunluğunu, kitle iletişim araçlarından en az birine sahip olan herkesin mutlaka duyduğu, tanıdık isimler oluşturuyor. Üstelik bu isimlerin faaliyet gösterdiği alanların çeşitliliği de gözden kaçmıyor.

Müşterileri arasında müzik endüstrisi çalışanları, sosyal medya ünlüleri, iş insanları ve sporcular başı çekiyor.

Ali Şener, İnstagram'da @atasehirtattoo isimli hesap üzerinden kimler ile birlikte çalıştığını ve tasarladığı dövmeleri paylaşıyor. Paylaşımlardan anlaşılıyor ki Merve Özbey, Demet Akalın, Elif Karlı, Işın Karaca, Aziz Kiraz, Selin Ciğerci, Gökhan Çıra, Hazal Atabek birlikte çalıştığı ünlü isimlerden sadece bazıları.

Ali Şener ile çalışmaktan oldukça memnun görünen bir başka meslek grubu daha var: sporcular. 1. ve 2. ligde top koşturan futbolcular, voleybolcular, basketbolcular Ataşehir Tattoo Art müdavimleri olarak karşımıza çıkıyorlar.

Ali Şener'in kurucusu olduğu Ataşehir Tattoo Art stüdyosu yalnızca randevu sistemiyle çalışan bir işletmedir. Aşağıdaki iletişim bilgilerini kullanarak dövme tasarımı hakkında bilgi alabilir ve randevu oluşturabilirsiniz.

Randevu ve Tasarım için

+905347779663

+902166290314