Düzce Teknopark Yönetim Kurulu Ofisi'nde gerçekleştirilen bilgilendirme toplantısına, Düzce Milletvekili Fahri Çakır, Düzce Belediye Başkanı Dursun Ay, Düzce Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nigar Demircan Çakar, Düzce Belediye Başkan Yardımcısı Özgür Sağlam, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Ar-Ge Teşvikleri Genel Müdürü Muhammet Bilal Macit, Düzce Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Selim Yirmibeşoğlu ve Düzce Teknopark Genel Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Özkan Şahin ile Realkom Genel Müdürü Mutlu Kayan katılım sağladı.
Düzce Teknopark'ın yeni hizmet binasını tanıtan Teknopark Genel Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Özkan Şahin, bina projesi ve çalışma ofisleri hakkında Bakan Yardımcısı Dönmez'i ve beraberindeki heyeti bilgilendirdi. Sonrasında Düzce Teknopark'ın yapısı, yürüttüğü faaliyetleri ve projeleri hakkında bir sunum yapan Şahin, üniversite-sanayi iş birlikleri ve öğrencilere yönelik düzenlenen girişimcilik etkinliklerinden bahsederek üniversite, sanayi ve iş fikri olan girişimcilerle sık sık bir araya geldiklerini ifade etti.
Bilgilendirme sunumu ve karşılıklı hediye takdiminin ardından Bakan Yardımcısı Dönmez ve beraberindeki heyet, Küçük Mehmetler Köyü'ne geçerek Düzce Teknopark'a tahsis edilen arazide incelemelerde bulundu.

Editör: Pusula Gazetesi