Zonguldak Deplasmanlı Amatör Süper Ligde kötü bir sezon geçirerek küme düşen Kozlu Belediyespor gelecek sezon 1. Amatör Küme'de mücadele edecek.

31 Mart yerel seçimlerde yeniden Kozlu Belediye Başkanlığı'na seçilen Ali Bektaş takımı kalkındırmak ve yeniden layık olduğu yerlere getirebilmek için kongre kararı aldı. Cumartesi günü gerçekleştirilen kongrede Kulüp Başkanı Ali Bektaş seçildi. 15 kişilik yeni yönetimle takıma sahip çıkan Ali Bektaş yeşil-beyazlı ekibi eski günlerine getirmeyi planlıyor.

"KOZLU RUHUNU YENİDEN YAŞATACAĞIZ"

Kongrede konuşan Başkan Ali Bektaş "Kozlusporumuzun hak ettiği yer burası değildir. Kozlusporumuzu eski günlerine getirmek için altyapıya önem vereceğiz. Kozlu Belediyespor'u Kozlu'nun gençleri temsil etmelidir. U19'da gençlerimiz şampiyon oldu. Gençlerimize ben güveniyorum. Onlara şans verildiğinde o eski Kozlu Belediyespor'u yeniden sahalarda göreceğimize inancım sonsuzdur.Altyapı çalışmalarımız okullarımız ve İlçemizdeki diğer kulüplerimiz ile koordineli bir şekilde yürütülecektir. Ben her zaman sporun ve sporcunun yanında olmaya devam edeceğim. Yeni yönetimimiz ile o eski Kozlu Belediyespor ruhunu yeniden yaşayacağımıza inanıyor ve yönetim kurulundaki arkadaşlara güveniyorum.''dedi

İŞTE YENİ YÖNETİM
Ali Beşkan'ın başkanlığında oluşan yeni yönetimde şu isimler yer alıyor:

Ümit Karaarslan, Hayri Bektaş, Burhan Arık, Deniz Yayalar, Metin Albayrak, Yaver Birinci, Şendoğan Erinç,Atanur Öner, Mahmut Erden, Kemal Atalay, Hasan Çakır,Şaban Kabalas, Ersin Emral, Necati Kaymak.

Denetleme Kurulu ise Şaban Bilgin, Hikmet Sinan, Akın Günal'dan oluştu.

Editör: Pusula Gazetesi