Misli.com 2.Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden temsilcimiz Zonguldakspor'da yönetim ziyaretlerini sürdürüyor. Kırmızı-lacivertli ekipte yönetim kulübe gelir amaçlı ve aynı zamanda Kozlu Grizu faciasında hayatlarını kaybeden 263 şehit madencinin isimlerini yaşatmak amacıyla bastırmış olduğu Şehit Madenci formalarının satışını sürdürüyor.

Zonguldakspor yönetimi daha önce Türk Metal Sendikası, GMİS ve Ak Parti Zonguldak İl Başkanı Zeki Tosun'u da makamında ziyaret ederek destek istemişti. Zonguldakspor A.Ş. Başkanı Hakan Hürfikir, Başkan Yardımcısı Lütfü Aydın ve Basın Sözcüsü Şükrü Öztürk şimdi de daha önce Zonguldakspor yönetim kurulu üyeliği yapan Kozlu Belediye Başkanı Ali Bektaş'ı makamında ziyaret etti.

Hürfikir, Aydın ve Öztürk, Ali Bektaş için bastırdıkları üzerinde Ali Bektaş yazılı 67 numaralı özel formayı hediye ettiler, kampanya için destek istediler.

ALİ BEKTAŞ 200 MADENCİ FORMASI SATIN ALDI

Kozlu Belediye Başkanı Ali Bektaş ise ziyaret ve forma için teşekkür ederek, 100 liradan 200 Şehit Madenci forması satın alarak 20 bin lira destekte bulundu.

Zonguldakspor yönetimi Ali Bektaş ziyaretinin ardından diğer Belediye Başkanları, siyasi partiler, CHP ve AK Parti Milletvekilleri, sivil toplum örgütleri, dernekler ve sendikaları da sırasıyla ziyaret edecek.