Çaycuma İlçe Teşkilatında başvuru dosyasını İlçe Başkanı Veysel Karani Doğancı'ya teslim eden Alibabaoğlu; "Bundan 40 yıl önce Çaycuma Belediyesi Fen İleri Müdürü olarak başlayan mühendislik ve iş kariyerimi 40 yıl sonra yine Çaycuma Belediyesi'nde tamamlamak arzusu ile aday adayı oldum. 40 yıllık mühendislik, müteahhitlik ve sanayicilikle geçen iş yaşamında başta Çaycuma olmak üzere ülkemizin bir çok yerinde binlerce konut, alt yapı projelerine imza attım. Yüzlerce kişinin istihdamını sağladım. Çaycuma'nın imarında, şehirleşmesinde, kentleşmesinde 40 yıllık ürettiğimiz konut ve alt yapı işleri ile katkıda bulundum.

Artık tüm mesleki bikrimim ve tecrübelerimle ait olduğum için içinde yaşadığım, havasını soluduğum, suyunu içtiğim, ekmeğini yediğim Çaycuma'mıza Belediye Başkanı olarak hizmet vermek için aday adayıyım.

Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın önderliğinde koyduğu yeni ve büyük hedeflere Çaycuma'mızı da taşımak için adayım.

Çaycuma'nın güzelliklerine güzellik katmak, yeni ve modern Çaycuma'yı daha da büyütmek, kent rantçılarının önünü kesmek için aday adayıyım. Halka aynı yerde duran, aynı yerden bakan, aynı sevinçleri duyup, aynı acıları paylaşan, kapıları halkına hep açık bir belediyecilik ve başkanlık için aday adayıyım"diye konuştu

Editör: Pusula Gazetesi