Kaymakam Saim Eskioğlu, ilçede faaliyet gösteren gazetecilere, düzenlediği kahvaltı programında dün bir araya geldi. Kaymakam Eskioğlu, ilçede faaliyet gösteren gazetelerin sahipleri ve çalışanları ile kahvaltıda buluştu. Kahvaltı programına ayrıca, İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Fuat Gençer, Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin, İlçe Emniyet Müdürü Cengizhan Zengin ve daire müdürleri katılarak basın mensupları ile bir araya geldi. Kaymakam Eskioğlu, "10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü" ve "10 Ocak İdareciler Günü"nü kutlayarak, "Alaplı'yı seviyoruz, yerel basını seviyoruz, böyle bir özel günde sizlerle olmak bizleri de mutlu ediyor. Sizinle birlikte çalışmaktan memnunuz, biz Alaplı idareciler olarak yerel basının çalışmasından çok memnunuz. Çünkü Alaplı bizim Alaplı'mız, yapmış olduğumuz haberlerde amaç Alaplı'ya zarar vermekten ziyade yüceltmek oluyor. Bugüne kadar herhangi bir sıkıntı yaşamadık, bir olumsuzlukla karşılaşmadık. Alaplı'daki gazeteciler yaptıkları haberleriyle görevin bilinciyle hareket ediyorlar. Hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum" dedi.
Programda konuşma yapan Alaplı Gazeteciler Derneği Başkanı Doğan Bostancı, "Alaplı ilçesinde faaliyet gösteren gazeteci arkadaşlarımızla bu özel günde sizlerle beraber olmaktan mutluluk duyduk. Şahsım, meslektaşlarımız adına sizlere teşekkür ediyorum. Bu güne kadar Alaplı İlçesinde yayın organları ile görevimizi en iyi şekilde doğru ve tarafsız olarak yerine getirmenin hedefinde olduk. Bugün aynı zamanda Dünya İdareciler Günü, sizlerin de idareciler gününü kutluyorum" ifadelerini kullandı
Kahvaltıya katılan tüm gazetecilere Kaymakam Eskioğlu tarafından temin edilen hediye verildi. Gazeteciler ise, aynı zaman da Kaymakam Eskioğlu'na "10 Ocak İdareciler Günü" nedeniyle plaket verildi.

Editör: Pusula Gazetesi