Zonguldak Deplasmanlı Amatör Süper Lig ekiplerinden Alaplı Belediyespor saha ve seyircisi önünde Çaycumaspor'u konuk etti. Ligin ilk iki haftasında 4 puan toplayan Alaplı Belediyespor 1 puanlı Çaycumaspor karşısında maçın favorisi olarak çıkarken, karşılaşmayı taraftarının da baskısı altında 5-1 kazanarak 7 puana ulaştı.

Sarı-lacivertli ekibe farklı galibiyeti ve 3 puanı getiren goller Feyzan (2) ve İsmail Sarıdağ'dan (3) geldi. Bu galibiyetle 7 puanla 4.sıraya yerleşen Alaplı Belediyespor, ligde kayıpsız yollarına devam eden Gelikspor, Gökçebeyspor ve Kepez Çaylıoğlu'nun ardından zirveyi yakın takibe aldı.

MAVİ ŞEYTANLAR FARK YARATIYOR
Alaplı Belediyespor'un fanatik taraftar grubu Mavi Şeytanlar takımlarını her maçta 90 dakika destekleyerek büyük bir katkı veriyor. Görsel şovlarıyla futbolcuları ateşleyen ve motive eden taraftar grupları ise galibiyetle pay sahibi oluyor.

GELECEK HAFTA RAKİP BAYATSPOR
Alaplı Belediyespor 5-1'lik Çaycumaspor galibiyetinin vermiş olduğu moralle hafta sonu oynayacağı Bayatspor maçı hazırlıklarına başlayacak. Sarı-lacivertli ekip Bayat karşısında da 3 puan hedefliyor.

Editör: Pusula Gazetesi