Zonguldak Deplasmanlı Amatör Süper Ligde sezon başından buyana aldığı başarılı sonuçlarla haftaya 50 puanla girerek en yakın takipçisi Gelikspor'a 6 puan fark atan Alaplı Belediyespor, bugün deplasmanda Gelikspor ile karşılaştı. Rakibi ile karşılıklı atılan gollerle 1-1 berabere kalan Alaplı Belediyespor ligin bitimine 4 hafta kala büyük ihtimalle şampiyonluğunu garantiledi gözüyle bakılıyor.

TARAFTAR, TAKIMI EREĞLİ'DE KONVOYLA KARŞILADI

Kilimli İlçe Güvenlik Kurulu tarafından Gelikspor-Alaplı Belediyespor maçına Alaplı taraftarları alınmamış ve taraftarlar bu maçı izleyememişti. Gelikspor ile 1-1 berabere kalan Alaplı Belediyespor'da taraftarlar takımlarını Geliş dönüşü Ereğli girişinde konvoylarla karşıladı. Takımları için şampiyonluk şarkıları söyleyen taraftarlar meşale yakarak futbolcularla büyük coşku yaşadı.

ALAPLI BELEDİYE BAŞKANI DA COŞKUYA KATILDI
Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin de futbolcu kafilesini karşılayanlar arasındaydı. Futbolcularını tek tek kutlayan Başkan Nuri Tekin taraftarların meşale eşliğinde yaptığı şampiyonluk tezahuratlarına eşlik etti. Ereğli ve Alaplı'yı meşalelerle yakan taraftarlar şimdiden şampiyonluk havasını yaşamaya başladı.

Editör: Pusula Gazetesi