Zonguldak Deplasmanlı Amatör Süper Ligde mücadele eden ve ligin tamamlanmasına 3 hafta kala en yakın rakibi Gelikspor'a 6 puan fark atan Alaplı Belediyespor saha ve seyircisi önünde Pazar günü 14.00'da kümede kalma mücadelesi veren İstasyon Gemicilerspor ile karşılaşacak.

Geçtiğimiz hafta deplasmanda en yakın rakibi Gelikspor ile 1-1 berabere kalarak aradaki puan farkını koruyan Alaplı Belediyespor Pazar günü oynayacağı İstasyon Gemicilerspor maçını kazanarak şampiyonluk turu atmayı planlıyor.

TARAFTAR ŞÖLENE HAZIRLANIYOR

Alaplı Belediyespor'u sezon başından bu yana içerde ve dışarıda destekleyerek başarıya büyük pay sahibi olan Alaplı Belediyesporlu taraftarlar Pazar günü Alaplı Stadı'nı gelin gibi süsleyerek alınacak galibiyetin ardından şampiyonluk turu atmaya hazırlanıyor.

RAKİPLERİNİ BEKLEYECEKLER
İstasyon Gemiciler maçı ile birlikte şampiyonluğu kutlamaya hazırlanan Alaplı Belediyesporlu futbolcuları da heyecan bastı. Amatör Süper Ligi şampiyon tamamlayıp, Bölgesel Amatör Ligdeki temsilcilerimiz Ereğli Belediyespor ve Devrek Belediyespor'un alacağı sonuçları merakla bekleyecek olan Alaplı Belediyespor, Ereğli Belediyespor şampiyon olması halinde direkt olarak BAL'a çıkacak. Aksi halde Devrek Belediyespor ile BAL'a çıkmak için baraj maçı oynayacak.

Editör: Pusula Gazetesi