Deplasmanlı Amatör Küme Süper Ligde 7.hafta geride kaldı. Haftaya 16 puan ve averajla lider giren Gelikspor saha ve seyircisi önünde Çaycumaspor'a karşı 3-2 gibi şok bir yenilgi alınca gözler Alaplı-Kepez maçına çevrildi. Alaplı rakibini 3-0 gibi farklı skorla yenerek Süper Amatör Küme'de liderliği eline geçirdi. Gelikspor bu yenilgi ile ligdeki ilk mağlubiyetini alırken, Alaplı Belediyespor ise Amatör Süper Ligin yenilmeyen tek takımı olarak ünvanını sürdürüyor.

Haftanın bir diğer maçında ise son haftaların başarılı ekibi Çaydeğirmenispor sahasında Kilimli Belediyespor ile karşılaştı. Sahaya mutlak galibiyet için çıkan Çaydeğirmenispor, rakibi karşısında henüz ilk dakikalarda oyunu Kilimli Belediyespor'a teslim etti. Ard arda yediği gollerle sahadan 5-0 yenik ayrılan Çaydeğirmenispor'da moraller bozuk. Kilimli Belediyespor bu farklı galibiyetle puaını 12'ye yükselterek 3.sıraya yerleşti.

Polisgücüspor ise sezona şampiyonluk parolasıyla giren Gökçebeyspor'u Cumartesi günü Fener Sahası'nda konuk etti. Rakibi karşısında zaman zaman zorlanmasına rağmen sahadan 1-0 galip ayrılan Polisgücüspor 9 puanla yükselerek 9.sıraya yerleşti.

Kozlu Belediyespor ise sahasında Cumartesi günü Bayatspor ile karşılaştı. Maçta 2-0 öne geçen Kozlu Belediyespor 80.dakikada çıkan olaylar nedeniyle maç yarıda kaldı. Rakip Bayatspor'dan 5, Kozlu Belediyespor'dan 3 futbolcu kırmızı kart gördü. Tertip komitesi maçı 3-0 Kozlu Belediyespor lihine tescil etmesi bekleniyor.

İstasyon Gemiciler ise sahasında Akınspor'u konuk etti. Rakibi karşısında zor anlar yaşayan İstasyon Gemiciler sahadan 2-0 mağlup ayrılarak avataj yitirdi. Akınspor ise aldığı bu galibiyetle puanını 12'ye yükselterek 4.sıraya kadar yükseldi.

Editör: Pusula Gazetesi