Zonguldak Deplasmanlı Amatör Süper Ligde mücadele eden ve haftaya 41 puanla lider giren Kilimli Belediyespor deplasmanda Alaplı Belediyepor karşılaştı.
Henüz 3'üncü dakikada Alaplı Belediyespor taraftarının önünde 1-0 öne geçti. Karşılaşmanın ilk yarısı bu skorla tamamlandı. Kilimli Belediyespor'da antrenör Serkan Bankoğlu soyunma odasında futbolcuları ile yaptığı konuşmanın ardından yaptığı hamlelerle sarı-siyahlı ekip ikinci yarıda bambaşka bir görüntüye büründü.
Önce 1-1'lik eşitliği yakalayan Kilimli Belediyespor ardından 2 ve 3'üncü golleri de bularak sahadan 3-1 galip ayrıldı. Zorlu deplasmanda aldığı bu kritik galibiyetle galibiyet serisini 12'ye çıkaran Kilimli Belediyespor puanını da 44 yaptı, liderliğini sürdürdü.

BANKOĞLU ALAPLI İLE BAŞLADI, ALAPLI İLE DEVAM ETTİ
Antrenör Serkan Bankoğlu Alaplı Belediyespor maçıyla başladığı görevinde ilk maçta Alaplı'yı 3-1 yenik durumdan maçı 4-3 çevirerek başlattığı galibiyet serisini yine Alaplı Belediyespor deplasmanında 1-0 yenik durumdan maçı 3-1 kazanarak üst üste 12'nci maçını kazandı.