Zonguldak Deplasmanlı Amatör Süper Lig ekiplerinden Alaplı Belediyespor ilk yarıyı 25 puan ve averajla ikinci sırada tamamladı.
Sezona istediği gibi başlayamamasına rağmen ilerleyen haftalarda toparlanan sarı-lacivertli ekip seri galibiyetler alarak liderlik koltuğunu ele geçirmişti. Ancak Kilimli Belediyespor karşısında 3-1 önde olmasına rağmen sahadan 4-3 yenik ayrılan Alaplı Belediyespor liderlikten olmuştu.
Devre arası hazırlıklarını iyi değerlendirerek ikinci yarıya bomba gibi girmeye hazırlanan Alaplı Belediyespor aynı zamanda yapacağı transferlerle de kadrosunu güçlendirmeyi planlıyor.
26 puanlı lider Kilimli Belediyespor'un 1 puan gerisinde bulunan Alaplı Belediyespor özellikle ikinci yarı Kilimli Belediyespor maçını kendi sahasında oynacak olması zirve yolunda önemli bir avantaj olarak görülüyor.
Zonguldak Deplasmanlı Amatör Süper Lig'de zirve yolunda 3 takım şampiyonluk mücadelesi için çekilecek. 26 puanlı Kilimli Belediyespor, 25 puanlı Alaplı Belediyespor ve Gelikspor yarışı sonuna kadar sürdürüp, hedefe ulaşmak istiyorlar.

Editör: Pusula Gazetesi