TFF 2. Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden ve geride kalan 5 haftayı 10 puanla 3'cnü sırada tamamlayan Zonguldakspor son olarak İstanbul deplasmanında Sancaktepe'yi 2-0 yenerek büyük moral bulmuş, camiayı umutlandırmıştı.

Bu önemli galibiyetin ardından Zonguldak Belediye Başkanı Ömer Selim Alan Zonguldakspor'da herkesin maddi manevi destek olması gerektiğini belirterek belediye ve şahsı olarak kendisinin gereğini yaptığını, yapmaya da devam edeceğini söylemişti.

Sancaktepe galibiyetinin ardından "Gazipaşa Caddesi kırmızı-lacivertli renklere bürünecek" diyen Başkan Ömer Selim Alan ilk meşaleyi Belediye Binası'na astığı dev Zonguldakspor bayrağı ile yaktı.

Bayrağın üzerine "Haydi Zonguldak, şehir bizim, takım bizim, madenci torunlarına sahip çıkalım" yazdıran Başkan Selim Alan tüm Zonguldak'ın Zonguldakspor'a sahip çıkması gerektiğinin mesajını da vermiş oldu.

GEÇMİŞ YILLARDA ÖRNEKLERİ YAŞANDI

Zonguldakspor'un başarılı olduğu yıllarda, özellikle Bölgesel Amatör Ligden 3. Lig'e, 3. Lig'den 2. Lig'e çıktığımız sezonlarda Gazipaşa Caddesi kırmızı-lacivertli Zonguldakspor bayrakları ile donatılmış, kentte büyük bir kenetlenme ve hava yaşanmıştı. Başkan Ömer Selim Alan ilk hamleyi yaptı, sıra Zonguldak'ta.

Editör: Pusula Gazetesi