-ÖZEL İÇERİK-
Zonguldak'ta geçtiğimiz haftalarda Valilik binasına yakın taksi durakları mevkiinde trafikte Zonguldak Belediye Başkanı Ömer Selim Alan'ın baldızı Yeliz Baytürk ile tartışan ve suç duyurusunda bulunan B.Ö., Pusula'ya konuştu. Şikayetini geri çekmeyeceğini belirten B.Ö., "Eğer aynı şeyleri erkek olarak ben ona söyleseydim twitterda tt idim. Ertesi günde polis beni alıp linç ederdi. Bir erkek bayana yapınca linç ediliyor, bayan erkeğe yapınca ses çıkartılmıyor. Cezası neyse çekecek" dedi.
Trafikte geçiş hakkının kendinde olduğunu ve bu yüzden B.Ö.ye hakaret ettiği iddia edilen Baytürk'ün "Sen mal mısın, geri zekalı. Benim kim olduğumu bilsen ayaklarıma kapanırsın, ayaklarımı yalarsın. Göstereceğim sana kim olduğumu" dediği iddia edilmişti. Şikayetini geri çekmeyeceğini belirten B.Ö, Belediye Başkanı Ömer Selim Alan'ın kendisini aradığını ifade etti.
Hakarete uğrayan B.Ö. şunları söyledi;
"Yeliz Hanımdan şikayetçi oldum. Onunla ilgili takibi sürdüreceğim. Dava sürecini başlatmadım. Duruma göre tehdit ve hakaretten dava açacağım. Yeliz Hanım ortak arkadaşlarımızdan haber yollamış, 'sıkıntı olmasın, çözeriz' gibi haber yollamış. Ben öyle bir şey düşünmüyorum.
"BENİM AKRABAM DİYE BİR YOL GEÇİŞ HAKKI YOK KİMSENİN"
Başkan Alan, beni aradı, bana 'Trafikte böyle şeyler olur, fazla büyütülecek şeyler değil. Benim akrabam diye bir yol geçiş hakkı yok kimsenin. Böyle bir şey söz konusu olamaz. Benim ismimi kullanmasaydın keşke' dedi. Ben de kendisine 'Sizin isminizi ben değil Yeliz Hanım kendisi kullandı' dedim. Çünkü bana kendisi 'baldızıyım' dedi. Yeliz Hanım kendisi de benden şikayetçi olacağını söylemişti. Başkana 'Kendisi benden şikayetçi olabilir' dedim. Çünkü ben şikayetçi oldum.
Aşırı sinirliydi, büyük ihtimal başka bir şeye kızdı. O an patlama noktası oldu. Kendisine sakin olmasını söyledim, susmadı. 'Ağzını topla, sus' dedikçe hakaret etmeye devam etti. Eğer aynı şeyleri erkek olarak ben ona söyleseydim twitterda tt idim. Ertesi günde polis beni alıp linç ederdi. Bir erkek bayana yapınca linç ediliyor, bayan erkeğe yapınca ses çıkartılmıyor. Cezası neyse çekecek."

baldizin-basi-belada-cezasi-neyse-cekecek
Baldızın başı belada: 'Cezası neyse çekecek'
omer-selim-alanin-bankaci-baldizi-eksi-sozluke-gundem-oldu
Ömer Selim Alan'ın bankacı baldızı Ekşi Sözlük'e gündem oldu