Belediye Başkanları zirvesbi

Zonguldak, Kozlu ve Kilimli Belediye Başkanları bir araya geldi.

Zonguldak Belediyesi'nde önemli bir toplantıya ev sahipliği yaptı. Zonguldak Belediye Başkanı Ömer Selim Alan, Kozlu Belediye Başkanı Ali Bektaş ve Kilimli Belediye Başkanı Kamil Altun, Zonguldak Belediyesi'nde bir araya geldiler.

Zonguldak Belediye Başkanı Ömer Selim Alan, "Biz hem Kozlu Belediye Başkanımız Sayın Ali Bektaş Ağabeyimizle, hem de Kilimli Belediye Başkanımız Sayın Kamil Altun kardeşimizle devamlı görüşüyoruz. Ayrımız gayrımız yok. Zonguldak'ın bizden çok büyük beklentisi var hizmet noktasında. Biz de ara sıra bir araya gelip sohbet ediyoruz. Bugün de sağ olsun sayın başkanlarımız bizi ziyaret ettiler. Beraber yapabileceklerimiz konusunda zirve gerçekleştireceğiz. İnşallah Zonguldak'ımız için hayırlı olur. Ben belediye başkanlarımıza teşekkür ediyorum bizleri kırmayıp geldikleri için" dedi.

Kozlu Belediye Başkanı Ali Bektaş, "Bizim büyüğümüz il belediye başkanımızdır. Onun Başkanlığında sık sık toplanıyoruz. Biz aynı tavanın balıklarıyız. Sadece tek derdimiz vardır bizim; Zonguldak. Zonguldak için neler yapabiliriz diye toplandık özel bir gündemimiz yok. Bizim için tek bir gündem vardır O da Zonguldak'ı daha iyi yerlere getirebilmektir. Sağ olsun başkanımız da ağırlıyor bizi her seferinde. Kendisi şu anda liderimiz konumda. Bakma bize abi diyor ama sonuçta Zonguldak'ta seçilmiş lider konumunda bir kardeşimizdir ve biz onun emrindeyiz. Merkez, Kozlu ve Kilimli, hatta diğer ilçelerde bir faydamız olacaksa bir burada ortak karar alıp birlikte hareket ettik bugüne kadar. Allah birlikteliğinizi bozmasın. Yaklaşık 9 aylık süre içinde hiç birbirinizin gönlünü kıracak, birbirinden farklı bir iş yapacak pozisyona gelmedik. İnşallah 5 senede böyle gidecek. 5 senedir farklı bir Zonguldak göreceksiniz buna inanın" şeklinde konuştu.

Kilimli Belediye Başkanı Kamil Altun da şöyle konuştu:

"Hem Kozlu Belediye Başkanımız Ali Bektaş'ın tecrübelerinden, hem de Zonguldak Belediye Başkanımız Ömer Selim Alan ile beraber Zonguldak'ımızı, Kilimli ve Kozlu'muzu nasıl daha iyi yerlere beraber getirebiliriz, neler yapabiliriz, birlikte nasıl güzel işler başarabiliriz amacıyla zaman zaman bir araya gelerek bunların kendi içimize tartışmasını yapıyoruz ve içerisini yapıyoruz. Ve bu toplantılara devam edeceğiz."

Editör: Pusula Gazetesi