ÖZEL HABER

Zonguldak Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkan Adayı ve eski Başkanı Alaattin Toros saldırıya uğradı. Olayla ilgili Pusula'ya açıklama yapan Alaattin Toros, "

Yazaneden çıktım, arabama biniyordum. Bana pusu kurmuşlar, Osman Bahar'ın damadı, Yaşar Yasin Demirbağ... Saldırıya uğradım. Allah'tan orada 2 sivil polis vardı. Onlar müdahale etti. Daha kötü sonuçlar olabilirdi. Hastaneye geldim, tomografi çekilecek. Karakola gidip şikayetçi olacağım. Gereği yapılır. Daha önce tehdit edildiğimi söylemiştim, tehdit eden kişiler tarafından bu saldırı gerçekleştirildi. Bildiğiniz gibi kongre sonrası sahte imza dolayısıyla savcılığa suç duyurusunda bulunmuştum. Daha sonra da tehditler almaya başlamıştım. Devletimiz büyüktür gereğini de yapacaktır" ifadelerini kullandı.

Toros, sağlık kontrolünün ardından şikayetçi olmak için Karaelmas Polis Merkezi'ne götürüldü.

Toros, geçtiğimiz günlerde Zonguldak Şoförler ve Otomobilciler Odası Olağan kongresi'nde sahte imza kullanıldığı iddiasıyla suç duyurusnda bulunmuştu. Toros ayrıca kendisini tehdit edenler olduğunu ve suç duyurusunda bulunacağını açıklamıştı.

Editör: Pusula Gazetesi