Partili heyet, Çaycuma Belediye Başkanı Bülent Kantarcı, Perşembe Belediye Başkanı İsmail İnam, Karapınar Belediye Başkanı Ahmet Aydın, Çaycuma İlçe Emniyet Müdürü Ahmet Kılıç, Çaycuma İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Baş, Esnaf ve Sanatlar Odası Başkanı Hayri Kandemir ve Emekliler Derneği Başkanı Nizamettin Eyidoğan'ı ziyaret etti.

Geçtiğimiz ay yapılan kongre ile tekrar CHP Çaycuma İlçe Başkanlığına seçilen Tuncay Akyol, yenilen yönetimi ile Çaycuma Belediye Başkanı Bülent Kantarcı, Perşembe Belediye Başkanı İsmail İnam, Karapınar Belediye Başkanı Ahmet Aydın'ı ziyaret ederek yönetimini tanıttı. Belediye Başkanlarına çalışmalarında başarılar diledi.

Çaycuma İlçe Emniyet Müdürü Ahmet Kılıç'ı da ziyaret ederek görüş alış verişinde bulunan partililer, İşçi Emeklileri Derneği Başkanı Nizamettin Eyidoğan'ı da ziyaret ederek, emeklilerin sorunları hakkında bir süre sohbet etti.

CHP'li heyet geçtiğimiz hafta Çaycuma İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne atanan İsmail Baş'a da hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirerek eğitim öğretim üzerine bir süre sohbet etti.

Hafta sonu gerçekleştirilen kongre ile beşinci kez Çaycuma Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanlığına seçilen Hayri Kandemir'i tebrik eden Akyol ve yönetimi ziyaretlerine devam edeceklerini ifade etti.

Editör: Pusula Gazetesi