TFF 2. Lig Beyaz grupta mücadele eden temsilcimiz Zonguldakspor'un çiçeği burnunda yeni teknik patronu Fatih Akyel takımla birlikte ilk idmanına çıktı. Karaelmas Kemal Köksal Stadı'nda yapılan idmanda futbolcularla sohbet eden ve ikili ilişkilerinin iyi olduğu gözlenen Fatih Akyel takımın durumunu değerlendirdi.

"FETHİYE MAÇI ÖNCESİ LİSANSIM YETİŞMEDİ"

Çarşamba günü oynanacak Kırklareli maçın öncesinde konuşan Akyel, "Takımla çalışmalara bugün itibariyle başladım. Biz sadece Fethiye'de gidip seyredip notlar aldık. Oyuncularımızın son durumlarına baktık. Ama görevimize bugün itibariyle Kırklarelispor maçıyla başlıyoruz. Fethiye maçında lisansımız yetişmedi.'' şeklinde konuştu.

"FETHİYE KAZANACAK FUTBOL OYNAMADI"

Deplasmanda oynadığımız Fethiyespor maçında kötü bir futbol oynamadık. Onlarında kazanacağı bir futbol orta da yoktu. Ama şansına bir gol buldular. Gol sırasında kalecimizin ayağı kaydı. Böyle çok aman aman kazanacak bir futbol ortaya koymadılar. Bizde kötü bir futbol oynamadık. Mağlubiyeti aslında hak etmedik. En az 1 puan alabileceğimiz bir maçtı" dedi.

"BİZ İYİ BİR TAKIMIZ"

Zonguldakspor'un yeni teknik patronu Fatih Akyel, Zonguldakspor olarak biz iyi bir takımız. Bir şanssızlık var üzerimizde. O şanssızlığı üzerimizden atacağız. İnşallah galip geleceğiz. Bunun uğraşlarını ve çalışmalarını yapıyoruz. İyi yerlere gelerek yukarılara tırmanmaya başlayacağız. Zorundayız. Camianın ve taraftarın beklentisi var. Biz ilk hedefimiz alt taraftarlarda sıkıntı yaşamamak. Üstlere doğru tırmanmak. Bunu bu takım başaracak'' dedi.

"BU LİGDE NE OLACAĞI BELLİ OLMAZ"

Fatih Akye, Beyaz grubun ilginç bir grup olduğunu belirterek "Bizim ligde ne olacağı hiç belli olmaz. Bir bakarsanız iki tane üç tane maç kazanırsınız play off'un içerisinde olursunuz. Biran iki tane maç kaybedersiniz aşağıya inersiniz. Ama biz bundan sonra ki çalışmalarımızla beraber yukarıya doğru yavaş yavaş tırmanacağız.

Bu takım iyi bir takım şanssızlıktan yakınıyoruz. Şansızlığından 7 haftadır galip gelemiyor. Biz bu şanssızlığı da biran önce kırmak istiyoruz. Bireysel baktığımız zaman bana göre bu ligde bazı takımlardan iyiyiz. Bizim yerimiz burası değil. Hakketmiyoruz. Bu takım burayı hak etmiyor. Üst sıraları çıkmalıyız" dedi.

"ONUR BİZE HER ZAMAN LAZIM"

Son 3 maçta cezalı olduğu için oynayamayan Onur Eriş'in Fethiyespor maçında uzun süredir oynamadığı için yüksek performans gösteremediğini belirten Akyel, "Onur Eriş 3 maç oynamadı. Maç eksiği vardı. Çok performansı yüksek değildi. Ama bu takımın önemli oyuncusu. Bize her zaman lazım. Onun içinde yavaş yavaş performansı artacak. Antrenmanlarla maç eksiğini de gidereceğiz. Kısa sürede eskisinden daha iyi olacaktır''dedi.

Editör: Pusula Gazetesi