Zonguldak'ta resmi olarak kurulan ve ASKF'ye bağlı bir çok futbol kulübü çeşitli liglerde mücadele ediyor, çocuklara ve gençlere spor yaptırarak onların kötü alışkanlıklardan uzat tutup, yetenekli olanları da Türk futboluna kazandırıyor.

AKKUŞSPOR DA YEŞİL SAHALARA ADIM ATTI

Akkuşlu'ların yoğunlukta olduğu Karaelmas Mahallesi'nde yeni bir futbol takımı oluşturuldu. İbrahim Sevindik önderliğinde bazı mahalle sakinlerinin emek verip oluşturduğu Akkuşspor Futbol takımı henüz resmi değil. Amatörce çocuklara ve gençlere spor yaptırmak amacıyla kurulan futbol takımı idmanlarına devam ediyor.

İlk hazırlık maçını resmi olarak kurulan ve altyapıda yeni yeni kendisini kabul ettiren 6 Pas Futbol Kulübü ile Fener Sentetik sahada yaptılar. Hazırlık maçını 5-3 kaybettiler. Ancak Akkuşspor kaybetmesine rağmen çok büyük değerler kazandı. Akkuşsporlu futbolcular ilk hazırlık maçını yapmanın büyük hazzını yaşarken, takımı oluşturan İbrahim Sevindik ve destekçileri de ortaya koydukları eseri izlemekten gurur duydu.

İBRAHİM SEVİNDİK'TEN TEŞEKKÜR

Akkuşspor'un oluşumunda büyük emeği olan İbrahim Sevindik hazırlık maçının ardından yaptığı açıklamasında şu görüşlere yer verdi: "Akkuşspor olarak yeşil sahalara ilk adımımızı attık, ilk dostluk maçımızı 6 Pas takımı ile yaptık. Bizi kırmayıp bizimle maç oynama teklifinizi kabul eden 6 Pas takımı hocası Selim Oral'a çok teşekkür ediyorum. İki kez öne geçtik. Sağanak yağmur oyuncularımız etkiledi. Azimli güzel futbolumuza rağmen 5-3 yenildik. Oyuncularımızın vermiş olduğu emekler için sonsuz teşekkür ediyorum. Ayrıca bizi yalnız bırakmayan Akkuşlular Dernek Başkan Yardımcımız İrfan Gökmen ve Seyfi Uzun ailesine ve taraftar kitlemize de sonsuz teşekkür ediyorum"

Editör: Pusula Gazetesi