Zonguldak Deplasmanlı Amatör Süper Ligde mücadele eden Kozlu Belediyespor'da moraller yerinde. Kümede kalma mücadelesi veren yeşil-beyazlı ekip devre arasında yaptığı takviyelerle gücüne güç katarken antrenör Erkan Sadıklar nezaretinde ligde kalma yolunda hafta sonu önemli bir galibiyet aldı.

Sahasında ligin flaş ekiplerinden Akınspor ile karşılaşan Kozlu Belediyespor 90 dakikası büyük çekişmeye sahne olan maçtan 1-0 galip ayrılarak önemli bir avantaj sağladı, futbolcular da özgüvenlerini geri kazandı.

"AKIN'I DEVİRDİK, SIRA PERŞEMBE BELEDİYESPOR'DA"

Ligde 10 puanla 11'nci sırada bulunan Kozlu Belediyespor Pazar günü deplasmanda kümede kalma mücadelesi veren bir diğer takım Perşembe Belediyespor ile karşılaşacak. Deplasmanda çok kritik maça çıkacak olan Kozlu Belediyespor bu maça büyük önem veriyor. Antrenör Erkan Sadıklar futbolcularına her fırsatta bu maçın önemini anlatıyor.

Futbolcular ise "Akınspor'u devirdik, sıra Perşembe Belediyespor'da" diyerek 3 puan istediklerini belirttiler.

Perşembe Belediyespor da 11 puanla ligin 9'ncu sırasında kendine yer buldu. Perşembe Belediyespor ile Kozlu Belediyespor arasında oynanacak karşılaşma Cumartesi günü 14.30'da Çaycuma Sentetik Saha'da oynanacak.

Editör: Pusula Gazetesi