Prefabrik hazır satış ofisleri ve bürolar bina bütçesinin hesabını bilen akıllı yatırımcının tercihi. Geleneksel mimariye göre yüzde 75'e varan oranda daha hızlı inşa süreciyle prefabrik ofis yapıları son dönemde oldukça fazla ilgi görmeye başladı. Hızlı inşa süreciyle birlikte prefabrik yapı sisteminin sunduğu alabildiğince geniş mekan sunumu, kullanım ergonomisi ve enerji tasarrufu sağlayan yüksek yalıtım özelliği gibi öne çıkan avantajlarıyla bu satış ofisleri yatırımcının takibinde.

Çok kısa sürelerde işinize özel modern ofisler

Prefabrik ofisler hızlı üretim sistemi ve kolay kurulum özelliğiyle çok kısa zamanda kullanıma hazır hale getirilebiliyor. Örneğin 100 metrekarelik bir ofis binasını aynı gün üretip kullanım yerine sevk edildikten sonra ortalama 4 gün içerisinde kurulumu tamamlanabiliyor.Bu sistemle özel kaplama ve boyamalar dahil bir ayı bulmayan bir zaman aralığında ofisinizi kullanmaya başlayabiliyorsunuz. Bu hız hiç bir klasik yapı modelinde erişilemeyecek bir hız. Bu kuruluma ofisin çatı dahil tüm yapı birleşenleriyle beraber elektrik ve su tesisat sistemleri de dahil. Kurulumun kolay ilerlemesi tamamen prefabrik sistemin teknolojik üretim avantajına sahip olması. Ofislerle ilgili yetkililerinden bilgi aldığımız Karmod üretimini kaynaksız civata somunlu teknolojiyle üretiyor. Demonte olarak tamamen modern bant hattında üretilen prefabrik ofisin yerinde sadece kurulumu yapılıyor. Ekstra sahada üretim gerektirmeden tüm detaylarıyla birleştirilerek hızla kurulum gerçekleştiriliyor.

Satış ofislerine özel yenilikçi tarzlar

Satış ofislerinden yönetim binalarına farklı sektörlerin ihtiyacı olan her alandaki ofis bina ihtiyacına özel üretim yapılan prefabrik modeliyle çok sayıda yenilikçi tasarımlar ortaya konuluyor.Prefabrik yapı sektöründe tek katlıdan başlayarak çok katlı binalara kadar üretim gerçekleştiren alanında uzmanlaşmış köklü firmalar yer bulunuyor. Kendilerinden görüş aldığımız Karmod prefabrik de sektördeki öncü markalardan biri. Firma yetkililerinin verdiği bilgiye göre farklı sektörlere hızlı üretimli, kısa sürede kullanıma hazır kurulumlu ofis çözümleri sunuluyor.

Hazır ofisler en çok marka konut projelerinin tercihi

Karmod yetkililerinin verdiği bilgiye göre prefabrik ev ve ofis binalarını en çok marka konut projelerinin lansman ofisi olarak tercih ediliyor. Firma yetkilillerinin verdiği bilgiye göre katlı hazır ofisleri holdinglerce yönetim merkezi binası olarak tercih edenler de var. Marka konut firmaları yaptırdıkları prefabrik lansman ofisleriyle projelerini müşterine tanıtma adına oldukça lüks konseptte mekanlar hazırlıyorlar. Bu albenili ofisler içerisinde satış ekiplerini yöneticileriyle beraber konumlandırarak yanı başlarında devam eden projenin büyüklükleri, planları, detay özellikleri, fiyatları konusunda müşterilerini detaylı olarak bilgilendiriyorlar. Ofis içerisinde hazırladıkları proje ana maketiyle anlatımlarını daha da kolaylaştırıyorlar.

Holding merkezi binalarına estetik çözümler

Karmod yetkilileri çelik sistemli prefabrik yapı modelinin verdiği avantajla dış görünümde estetik detay çözümleriyle birlikte farklı kaplama uygulamalarının holding merkezi binaları gibi görüntü ihtişamı arayan projelere kolaylık sağladığını vurguluyorlar. Yapı sistemi dış cephede cam cephe, ahşap kaplama, taş desen, kompozit kaplama gibi farklı uygulamalara kolaylık sağlıyor. Çelik konstrüksiyon sistemli taşıyıcıların klasik mimarideki geniş gövdeli beton direklere göre daha az yer kaplıyor oluşu iç mekanda da prefabrik ofisleri avantajlı kılıyor.

Satış ofisi yatırım bütçenizi kontrol altına alın

Kısa sürede hazır olan hazır ofis sistemiyle inşa sürecinde zaman sorunu yaşamadığınız gibi klasik yapı modellerinde sıkça yaşanan bütçe süprizleriyle de karşılaşmazsınız. Öncelikle şunu vurgulayalım ki prefabrik ofisler size bütçe süprizi yaşatmaz. Onayladığınız bütçeye yapının üretimi, kurulumu, ustalık giderleri dahil olduğundan sözleşmede ne rakama imza attınızsa sonunda sadece o bütçeyi ödersiniz. Ödemeye binayı oluşturan duvar, çatı, çatı örtüsü, kapı ve pencereler, camlar, kaplamalar, elektrik ve su tesisat malzemeleri, lavabo, musluk, batarya, aydınlatma gibi tüm armatürler dahil olup bunları gerçekleştiren ustalık giderleri de tamamıyla üretici firmaya aittir. Size düşen sadece sözleşmeye uygun özellikte işçilik ve malzeme kontrolünü yapmanız. Zaten sözleşmelerde en son sizin teslimat onayınız olmadan binanın tesliminin gerçekleşmeyeceğine dahil sizin lehinize önemli bir madde bile bulunuyor.

En uygun fiyatlı hazır ofisler ve bürolar

Sektörünüz ne olursa olsun satış ofisi, lansman ofisi, güvenlik ofisi, teknik ofis, şantiye ofisi, danışma büroları, yönetim binası gibi çok sayıda ofis ihtiyacınıza özel ofis çözümlerine en hızlı şekilde en uygun hazır ofis fiyatlarıylasahip olmanız çok kolay. 70 metrekare bir binaya sadece 50 bin liradan başlayan satış ofisi fiyatlarıyla sahip olmayı kim istemiz ki. Karmod ürünleri ile tanışmak ve daha yakından incelemek için https://karmod.com üzerinden bilgi alabilirsiniz.