Zonguldak İl Hakem Kurulu Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem Akdemir'i makamında ziyaret etti. İl Hakem Kurulu Başkanı Evren Atış, Başkan Muharrem Akdemir'e çiçek takdim etti. Başkan Akdemir ziyaretten duyduğu memmuniyeti dile getirerek, hakem ve gözlemcilere her türlü destek sözü verdi, Atış ise Akdemir'e Zonguldak hakemliği ile ilgili bilgiler verdi.

AKDEMİR, İL HAKEM KURULU'NU KUTLADI

Akdemir ziyarette yaptığı konuşmasında "İl Hakem Kurulu Başkanlığına atanan Evren Atış'ı ve yönetimini tebrik ediyorum. Ziyaretten dolayı da ayrıca teşekkür ediyorum. Spor camiasının olmazsa olmazlarından İl Hakem Kuruludur. Bu anlamda arkadaşlar göreve talip olmuşlar. İyide yapacaklarına inancım sonsuz. Amatör kulüplerimiz bir hayli sıkıntı çekiyorlar. Sizler o sıkıntıları bilen kişilersiniz. Dileğimiz bu sıkıntılar artmaması açısından sizde bunların azalması konusunda çaba göstereceksiniz. Bizlere de görev düşüyorsa bizlerde her zaman yanınızdayız " şeklinde konuştu.

"TÜRK FUTBOLUNA HİZMET ETMEYİ ÖNEMSİYORUZ"

İl Hakem Kurulu Başkanı Evren Atış "Sizler ve bizlerin çok kıymetli büyüğümüzsünüz. Zonguldak'tan 1 ya da 2 tane hakem Süper Lige çıkarsa veya hakemlerin yönettiği, eğittiği bir tane sporcu, antrenör Süper Lige çıkarsa biz buna bütüncül bakıyoruz. Önemli olan Türk futboluna hizmet etmek "şeklinde konuştu.

Editör: Pusula Gazetesi