Zonguldakspor'un efsanevi futbolcularından Muzaffer Badalıoğlu'nun Site'de bulunan ve adının verildiği "Muzaffer Badalıoğlu" parkına fotoğraflı maketi dikildi.

Zonguldakspor alt yapısından yetişen ve kırmızı-lacivertli forma ile yıllarca Türkiye Birinci Futbol Liginde futbol oynayan Muzaffer Badalıoğlu Zonguldakspor'dan Samsunspor'a transfer olmuştu. 20 Ocak1989 yılında Malatyaspor deplasmanına giderken Havza yakınlarında transfer kazası geçiren Samsunspor kafilesinde yer alan ve bu kazada yaşamını yitiren merhum Muzaffer Badalıoğlu'nun adı Site Bahçelievler Mahallesi'nde bulunan parkta yaşatılıyordu.

Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem Akdemir hizmetinin son günlerinde Zonguldakspor'a ve Muzaffer Badalıoğlu ailesine büyük bir jest yaparak Muzaffer Badalıoğlu'un fotoğraflı maketini yaptırdı. Park girişindeki fotoğraflı maketi görenler, özellikle Muzaffer Badalıoğlu'nun futbol yıllarını anımsayanlar yıllar öncesine gidip, nostalji yapıyor. Badalıoğlu'nu izleme şansı bulamayan genç nesil ise Muzaffer Badalıoğlu'nun hikayesini büyüklerinden dinliyor.

Editör: Pusula Gazetesi